Moikka kaikille ja ihanaa alkanutta elokuuta! Blogi piti kirjoittajansa mukaan vähän aivot narikkaan -lomaa ja nyt on akut ladattu arkeen ja blogia päivitetty! Ajattelin käydä vähän kuulumisia läpi, kertoa miten loma on mennyt ja kertoa blogin syksystä. Joitain muutoksia oletkin jo saattanut huomata jos olet vanha lukija. 😉Luethan postauksen loppuun asti niin tiedät mitä on luvassa! <3

Onnistunut rennon spontaani loma

Mulla on vielä tämä viikko lomaa jonka jälkeen alkaa pitkästä aikaa päivätyöt vuorotyön sijasta. On ollut aivan ihanaa viettää rentoa ja ekstrapitkää kesälomaa, olen tosiaan lomaillut nyt kohta reilut 2kk. Opiskelun ja työn yhdistämisen jälkeen se on tehnyt kyllä todella terää ja kuten keväällä haaveilin, olen pystynyt viettämään täydellisen spontaania kesälomaa. Olen sukuloinut paljon, käynyt Naantalissa ja Paraisilla, käynyt terasseilla ja löhönnyt. En toteuttanut haaveilemiani minilomia muihin kaupunkeihin kasvavien tartuntalukujen takia. Tänään sain ensimmäisen koronarokotteeni joten ehkä lokakuun jälkeen uskaltaa taas vaihtaa maisemaa jahka toinenkin on saatu. On ollut kuitenkin ihana seurata ulkopaikkakuntalaisten menoa täällä Turussa.

Syksystä hieman

Kuten olen monta kertaa maininnut, syksy on lempivuodenaikani ja odotankin tulevaa innolla! Nyt kun ei tarvitse miettiä opiskeluja, voin keskittyä täysin omaan hyvinvointiini sekä uusien, terveellisempien rutiinien hakemiseen ja löytämiseen. Nyt on aikaa ja tilaa harrastuksille, ihmissuhteiden ylläpidolle ja palautumiselle. Odotan myös pimeneviä iltoja jolloin voin vaan tuijottaa telkkaria ja neuloa tai virkata tai kuunnella murhapodcasteja ja tehdä palapelejä eli kaikkea sitä mitä kesälläkin olen tehnyt! 😁 Olen rutiineja ja aikatauluja rakastava ihminen joten syksyä on pikku hiljaa odoteltu ihan niidenkin takia.

Miltä näyttää blogin syksy?

Kun nyt kerran hyvinvoinnista ja oman arjen kehittämisestä puhuin, on aika puhua blogista ja mitä syksy tuo blogin suhteen tullessaan. Kuten ehkä jotkut, ainakin jos koneella lukee blogia, ovat huomanneet, Ihan Kahvilla ei ole ihan samanlainen kuin ennen lomalle lompsimista. Halusin hieman kuratoida blogia ja luoda sille selkeämmän punaisen langan. Rupesin lomalla pohtimaan, mistä asioista haluan kirjoittaa, mitkä asiat minua oikeasti kiinnostavat ja mitä voisin teille lukijoille antaa enemmän. Halusin blogista siis selkeämmän ja sujuvamman. Halusin lisätä kategorioihin hyvinvoinnin. En ole siinä millään tavalla ammattilainen, mutta jokainen haluaa voida hyvin ja löytää ne omat keinot voida hyvin. Hyvinvointia-osioon tulee siis syksyn mittaan erilaisia hyvinvointiin liittyviä postauksia joissa pohdin, avaudun ja ideoin erilaisiin hyvinvointiin liittyviin teemoihin liittyen.

Kauneuteen, muotiin, matkusteluun sekä tuote- ja paikkavinkkeihin liittyvät postaukset tulevat Lifestyle-otsikon alle eli löytyvät siis kyseisestä kategoriasta. Näin aiheiden yhdisteleminen käy ainakin näin sisällöntuottajan näkökulmasta mukavammin kun ei tarvitse postausta sijoittaa monen eri kategorian alle. Koti & Kotoilu -kategoriasta löytyy sisustukseen, käsitöihin ja erilaisiin muihin kotiin ja ns. ”hyggeilyyn” liittyvät postaukset ja Vain elämää -kategoria on taas arkea, kuulumisia ja elämää itseensä käsitteleviä postauksia.

Jos kaipailet jostain tietystä aiheesta tai jonkin teeman ympäriltä postausta, laita ihmeessä kommenttia kommenttikenttään tai palauteboksiin viestiä! Otan mielelläni kaikki toiveet vastaan. Kiitos kun luit postauksen tänne asti. Tsemppiä arkeen palaaville ja ihanaa loman jatkoa lomailijoille, palataan taas pian uuden postauksen merkeissä! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights