Kyselin eilen Instan puolella kumpi olisi teille ajankohtaisempi tänä viikonloppuna, ihonhoito- vai hiustenhoitopostaus. Molemmat oli selkeästi tarpeen mutta hiustenhoitopostaus vei kuitenkin niukasti voiton, joten sitä sitten tähän viikonloppuun! En ole mikään erityisen ihmeellinen hiustenlaittaja. Rakastan kyllä sitä kun luottokampaajani laittaa hiuksiani mutta oma kärsivällisyyteni ei ihmeellisyyksiin taivu. Tämä toki johtuu varmasti myös siitä että hiukseni ovat todella paksut, hiusta on paljon ja se on jukuripäistä ja karheaa. Sitä saa niin sanotusti suostutella taipumaan! Pitkään en tehnyt hiuksilleni mitään muuta kuin pesin, laitoin hoitoainetta ja pistin ponnarille tai nutturalle. Sitten eräänä kauniina päivänä eräs kampaaja esitteli minulle tuotemerkin joka vei minulta jalat alta!

Tuotemerkki oli siis Kevin.Murphy. En ala itse Kevin.Murphysta brändinä hirveästi täällä höpisemään, kattavaa tietoa saat Framedan, Kevin.Murphyn maahantuojafirman sivuilta, jonne pääset tästä. Seuraavat tuotevinkit ovat kaikki Keviniä. Olen kyllä kokeillut satunnaisia tuotteita muiltakin merkeiltä mutta eniten tykkään Kevinin tuotteiden ekologisuudesta, ilmavuudesta ja helppokäyttöisyydestäsekä siitä minkä fiiliksen sen tuotteet jättävät hiuksiin. Jotkut teistä saattavat muistaa viime syksyisen hiusnäytöksen jossa olin mallina (postaukseen pääset täältä). Kyseessä oli tosiaan Kevin.Murphy-hiusnäytös, jossa käytettiin vain Kevinin hiustuotteita.

Jokapäiväiseen hiusten hyvinvointiin

Kevin.Murphy Angel.Wash & Angel.Rinse

Hiuksiani on vaalennettu nyt parin vuoden ajan, melko hellävaraisesti tosin, muutamia kertoja. Ne siis kaipaavat paljon huolenpitoa, kosteutta ja lisää volyymia. Pesen hiukseni joka toinen päivä mikä on tuntunut omiin hiuksiin sopivalta väliltä. Angel.Wash -shampoo antaa ihanan raikkaan tunteen hiuksiin, ja puhdistaa hiukset kunnolla mutta hellävaraisesti. Se korostaa hiusten väriä ja jättää ne ihanan kiiltäviksi ja kirkkaiksi. Angel.Rinse vie ainakin omissa hiuksissani olevan karheuden ja tekee niistä ihanan pehmeät ja hyvinvoivat.

Ihmeaine joka pelastaa monet hiushaasteet

Kevin.Murphy Doo.Over Dry powder finishing hairspray

Tämä tuote asteli elämääni viime syksynä enkä voi enää elää ilman! Tämä on erityisesti kiireisen tai kuten allekirjoittanut, laiskan hiustenlaittajan unelmatuote. Doo.Over on samaan aikaan hiuskiinne, hiuspuuteri ja kuivashampoo samassa pullossa. Jos esimerkiksi haluan aamulla oikein silotellun ponnarin ilman vauvahiuksia, suihkautan vain nopeasti tätä niihin kohtiin mistä pikkuhiukset yleensä ärsyttävästi sojottaa. Tai jos minun täytyy pidentää suihkuväliä vaikka kolmeen päivään, Doo.Over vie sen ärsyttävän pienesti lisääntyvän rasvaisuuden pois. Lisäksi siinä on taivaallinen tuoksu! Kuten oikeastaan kaikissa näissä tuotteissa mutta tässä erityisesti.

Kun hiukset kaipaa extrarakkautta

Kevin.Murphy Smooth.Again

Smooth.Again on jätettävä hoitoaine, jota ainakin itse tykkään käyttää noin kerran viikossa. Se on ihanan riittoisa, sitä ei tarvitse paljoa pumpata kun se jo riittää jopa minun hiusmäärääni. Se vie viimeisetkin karheuden rippeet hiuksistani ja niistä tulee ihanan taipuisat ja tottelevaiset muttei yhtään tahmeat kuten jotkut muut jätettävät hoitsikat ovat tehneet. Tähän tuotteeseen liittyen minulla on eräs itse opittu vinkki, mutta paljastan sen tuossa seuraavan tuotteen kohdassa koska se keskeisesti liittyy tähän.

Stressihiukset? Överisähköisyyttä? Hiukset ei vaan taivu mihinkään?

Kevin.Murphy Young.Again

Tämä on pitkäaikaisin Kevin-suosikkini!<3 Young.Again on siis hiusöljy joka korjaa ja tukee vaurioitunutta hiusta. Omat hiukseni ovat herkät kantajansa stressille ja se näkyy pörröisyytenä ja karheutena potenssiin miljoona. Monesti olen ollut menossa vaikka illanistujaisiin, ulos syömään tai vaikka ihan vaan ulos ihmisten ilmoille ja kironnut kun hiukset ei tottele mitään. Sitten menen raivon vallassa vessan peilikaapin ääreen ja mietin että vetääkkö kaljuksi vai mitä tehdään. Sitten muistan tämän ihmeaineen. Tämä, kuten Smooth.Again, on riittoisaa ja helposti hiuksiin levittyvää. Nyt tulee se niksi mistä vihjasin edellä: Ota yksi pieni pumppaus Smooth.Againia ja sekota kämmenelläsi sitä Young.Againiin, se on todellinen dream team!<3

Vanha uskollinen

Kevin.Murphy Session.Spray

Vanha kunnon hiuslakka. Tämä tosin on miljoona kertaa ihanamman tuntuista kuin mikään muu hiuslakka, eikä jätä hiuksia sementtimäisiksi. Session.Spray jättää kevyen tunteen mutta pitää hiukset ojossa luotettavasti koko päivän. On myös aivan järjettömän riittoisaa eikä tarvitse suihkuttaa puolta purkkia kerralla.

Hyvillä perustuotteilla pärjää pitkälle

Tässä vinkkinä parhaat hiustuotteet kriisiin kuin kriisiin. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Keviniä jos et ole sitä jo tehnyt. Kaikki tuotteet tai tuotemerkit ei tietenkään sovi kaikille mutta kuka tietää, ehkä Kevin.Murphystä tulee sinunkin luottobrändisi hiuksiin. Olisi kiva tietää jos kokeilet näitä tuotteita vinkkini pohjalta ja mielipiteesi niistä! Kevinin tuotteita myy monet kampaamot ympäri Suomen, lisäksi niitä voi tilata itse Session Storen verkkokaupasta. Nyt lähdenkin tästä suihkuun ja tekemään itselleni edellä mainitun hiushoidon, palataan siis asiaan! Ihanaa viikonloppua kaikille!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights