Sandra

Moikka! Olen Sandra Aalto, 26-vuotias turkulaisnainen. Olen ensimmäiseltä ammatiltani lastenohjaaja ja tällä hetkellä opiskelen Satakunnan ammattikorkeakoulussa tradenomiksi Yrittäjän tutkinto-ohjelmassa. Rakastan kirjoittamista, antaa ystävilleni tuotevinkkejä ja jakaa kokemuksiani hyvinvointiin liittyen ja tästä syystä päätin perustaa blogin. Aloittaessani vuoden 2022 syksyllä tradenomiopinnot löysin myös suuren unelmani työllistää itse itseni. Olen luonteeltani pirskahteleva, joidenkin mielestä vähän turhan äänekäs sekä sosiaalinen mimmi jolta ei kunnianhimoa ja ideoita puutu.

Ihan Kahvilla tarina pähkinänkuoressa

Perustin Ihan Kahvilla -blogin koronan jyllätessä vuoden 2020 loppukesästä. Alkuperäinen visioni blogin suhteen oli seuran pitäminen ja sellaisten postausten tekeminen mistä esimerkiksi työpaikan kahvihuoneessa voitaisiin keskustella. Blogi on kasvanut ja kehittynyt kirjoittajansa mukana mutta vertaistuen ja omien kokemusten jakaminen on minulle edelleen se tärkein juttu Ihan Kahvilla taustalla. Kaipaat sitten ajatuksia työn ja opiskelun yhdistämiseen, tuotevinkkejä meikkeihin tai ihonhoitoon liittyen tai vaikka ihan vaan seuraa tai inspiraatiota arkeesi, toivon että saat sitä kaikkea täältä. <3 Ihan Kahvilla nimi tulee rakkaudestani kahviin, mutta myös siitä, että tässä blogissa ei oteta mitään turhan vakavasti, vaan itselleen voi, ja kannattaa joskus myös nauraa. On ihan ok olla joskus, tai kuten kirjoittaja itse, melko useinkin, Ihan Kahvilla!

Ihan Kahvilla somessa

Jos haluat antaa palautetta tai sisältötoiveita blogille, voit lähettää niitä suoraan blogin palauteboksiin tai alla oleviin kanaviin. Jos olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssani, otan tarjoukset vastaan mielelläni alla näkyvään sähköpostiosoitteeseen.

Instagram: @sandrakahvilla

Facebook: Ihan Kahvilla

TikTok: ihankahvilla

e-mail: ihankahvillablog@gmail.com

<3

Verified by MonsterInsights