Kasvojeni pelastajat

Jos jotain hyvää tämä vuosi on elämääni tuonut niin sen, että panostan enemmän ihoni hoitoon. Olen löytänyt kasvonaamioiden ihanuuden, syyn yövoiteen olemassaololle sekä selkeän rutiinin kasvojeni hoitoon ylipäänsä. Ihoni ei ole varmaan koskaan voinut näin hyvin jos ei tuota himputin MAKNEA lasketa. Niille jotka eivät vielä ole kuulleet tämän syksyn trendisanaa makne, niin se tarkoittaa kasvomaskin käytöstä aiheutuvia epäpuhtauksia kasvoissa. Voisin kasvomaskin käytöstä kertoa miljoona muutakin ärsyttävää seikkaa vaikka sitä kiltisti käytänkin tarvittaessa ja sen hyödyt toki ymmärrän mutta yritän nyt pysyä aiheessa. 😀 Tässä postauksessa esittelen teille siis ihonhoidon sankarit maknea ja marraskuuta vastaan!

Kasvojeni iho aamupesujen jälkeen
Kasvojeni iho aamupesujen jälkeen

Lähdetään perusjutuista!

Oma ihoni on todella tyypillinen sekaiho, kuiva tietyistä kohdista ja rasvainen tietyistä kohdista. Epäpuhtauksia ihooni tulee hyvin tyypillisistä syistä kuten herkkujen nauttimisesta, hikoilusta, stressistä yms. mutta nyt kun sillon tällöin maskia käytän niin se selkeästi jättää aina jälkensä. Maknen lisäksi toki vuodenaikakin vaikuttaa ihoon paljon. Omani on tällä hetkellä ainakin superkuiva ja vaatii jatkuvaa kosteutusta ja huolenpitoa.

Luottomerkkini ihoni hoidossa ovat Clinique ja Lumene. Lumene on on siitä kätevä että se on aina kukkarolle sopiva, sitä saa vaikka Cittarista, se on suomalainen ja se tekee hyvin sen mitä etiketeissään lupaa. Clinique on ns. selektiiviseksi kosmetiikaksi kohtuuhintainen, toimii aina, ja on saatavilla aina hädän iskiessä lähimmältä Stockalta, Kicksiltä tai Sokokselta. Lisäksi kumpikin merkki on erittäin ihoystävällinen vaikka olisi allergisempikin iho. Korjatkaa jos olen väärässä!

Lumenen Kirkas-sarjan kirkastava puhdistusvoide jättää ihon ihanan kuulaaksi ja raikkaaksi
Lumenen Kirkas-sarjan kirkastava puhdistusvoide jättää ihon ihanan kuulaaksi ja raikkaaksi

Omaan jokapäiväiseen kasvojen aamu- ja iltapesutuotteisiini kuuluu Lumenen Kirkas- sarjan puhdistusvoide, Lumenen Puhdas- sarjan kasvovesi, Cliniquen päivä- ja Lumenen yövoide sekä Cliniquen silmänympärysgeeli. Aamulla pesen kasvoni käyttäen puhdistusvoidetta, käyn kasvoni läpi kasvovedellä ja laitan silmänympärysgeelin ja levitän päivävoiteen, illalla taas puhdistan kasvot puhdistusvoiteella tai kuorin kasvoni, käyn kasvot taas läpi kasvovedellä ja laitan yövoiteen.

Lumenen Puhdas-sarjan syväpuhdistava kasvovesi
Lumenen Puhdas-sarjan syväpuhdistava kasvovesi
Lumenen syväkosteuttava yövoide ja Cliniquen Moisture Surge - päivävoide ovat yllättävän tehokas combo pitämään yllä juuri sopivaa kosteutta iholla koko päivän!
Lumenen syväkosteuttava yövoide ja Cliniquen Moisture Surge – päivävoide ovat yllättävän tehokas combo pitämään yllä juuri sopivaa kosteutta iholla koko päivän!

Mitä ihoni vaatii maknen taltuttamiseen?

Minulla on käytössä muutama niin sanottu tehoaine jolla taltutan epäpuhtaudet todella tehokkaasti niiden ilmestyessä. Olen viime keväänä rakastunut kasvonaamioihin ja sitä ennen olen kuorinut säännöllisesti kasvoni Lumenen Puhdas-sarjan koivunkaarnakuorintavoiteella jota käytän nyt noiden naamioiden ohella. Näissä tehoaineissa minulla ei varsinaista rutiinia ole mutta pyrin käyttämään niistä jotain kerran viikossa.

Lumenen Puhdas -sarjan koivunkaarnakuorintavoide ja koivuhiilinaamio ovat ihan täydellisiä tehoputsareita!
Lumenen Puhdas -sarjan koivunkaarnakuorintavoide ja koivuhiilinaamio ovat ihan täydellisiä tehoputsareita!
Maybeautyn kasvonaamiot ovat supertehokkaita ja vaikutuksiltaan todella pitkäkestoisia naamioita!
Maybeautyn kasvonaamiot ovat supertehokkaita ja vaikutuksiltaan todella pitkäkestoisia naamioita!

Tuosta Maybeautysta kerroinkin jo Syksyn suosikkien listauksessani mutta siis tuo Face mask kuivuu iholle niin että se kuoritaan siitä pois ja Pore mask vain pestään pois. Maybeautyn tuotteita saa tilaamalla niitä heidän verkkokaupastaan. Kuorimalla ja käyttämällä kasvonaamioita säännöllisesti ja tarpeen mukaan noin kerran viikossa epäpuhtaudet ovat häipyneet siististi pois todella nopeasti ja jättäneet ihoni toooosi pehmeäksi.

Ekstratuotetipsi: Sain viime ystävänpäivänä lahjaksi Cliniquen tuotepaketin jonka mukana tuli aivan ihana kasvojen kosteutussuihke joka on samaa sarjaa kuin päivävoiteeni joka oli samassa paketissa. Valitettavasti tuote on nyt päässyt minulta loppumaan mutta esittelen sen paremmin Instagramissa kun olen sen ostanut! Tuo kosteutussuihke on kuitenkin ollut yksi pelastava tekijä kasvojeni epäpuhtauksien ehkäisemisessä. Mustapäät ovat selkeästi vähentyneet kun kosteutusta on lisätty ja iho ei kiristä! En ole kyseistä tuotetta muilta merkeiltä testannut mutta suosittelen sitä lämpimästi!

Meidän jokaisen ihot reagoivat eri asioihin ja aineisiin eri tavalla, mutta olisi kiva tietää, löysitkö Sinä näistä tuotevinkeistä mitään apua itsellesi, tai onko kenties Sinulla jotain tehokeinoja maknen tai marraskuunaaman taltuttamiseen! Ihanaa viikonlopun jatkoa juuri Sinulle! <3

2 thoughts on “Ihonhoidon Sankarit Maknea ja Marraskuuta Vastaan!

  1. Ihana postaus tosi ajankohtaisesta aiheesta. <3 Täällä yksi herkkäihoinen huutelee ja pohtii, että mahtaako noi tuotteet sopia myös herkälle iholle? Kiinnostuin tuotteista kyllä, mutta oon aika arka nykyään kokeilemaan mitään uusia tuotteita vaikka mieli toki tekisi. (:

    1. Voi kiitos ihana! <3 Varmaksi en voi ainakaan naamioista mennä sanomaan mutta ainakin Lumenella on muistaakseni oma herkän ihon sarjansa. Cliniquen tuotteista ainakin päivävoide on ollut tosi suosittu myös herkän ihon omaavien keskuudessa 🙂 -Sandra

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights