Heippa ja mukavaa alkanutta viikkoa! Ajattelin pitkästä aikaa luetella teille viime kuun parhaita, joka onkin yksi blogini suosituimmista juttusarjoista. Kesäkuuhun mahtui paljon ihania juttuja, muun muassa valmistuminen, synttärit, ja juhannus. <3 Mukaan mahtui myös muutama erittäin onnistunut hankinta jotka teille seuraavaksi esittelen. Esittelen teille parhaan ostokseni, parhaan kesävaatteeni, parhaat ihonhoitotuotteeni sekä parhaan hiustenhoitotuotteen. Tässä siis kesäkuun parhaat, olkaa hyvä!

Paras koruostos: Uhana Designin Bay -korvakorut

Nämä korvakorut ostin itselleni valmistujaislahjaksi ja olen käyttänyt niitä muun muassa valmistujaisissani alkukesästä. Rakastan Uhana Designin tyyliä ja tiesin heti kun aloin valmistujaisasuani suunnittelemaan, että siinä on pakko olla jotain Uhanaa. Minulla on entuudestaan jo Uhanan ikoniset pisarakorvikset sähkönsinisenä jotka sain lahjaksi kun sain opiskelupaikan, työpaikan ja asunnon muutama vuosi takaperin. Oli ihana jatkaa tätä niin sanottua ”virstanpylväs”-perinnettä ostamalla nämä ihanuudet muistoksi uurastuksesta. Omani ostin Turun Pufista mutta myös Uhanan omasta verkkokaupasta näitä vielä löytyy.

Parhaat ihonhoitotuotteet: Mossa miselli- ja kasvovesi

Olen aivan rakastunut Mossan ihonhoitosarjan kasvovesiin. Ne ovat rauhoittaneet ihoani huomattavasti ja puhdistavat ja hoitavat ihoa hellävaraisesti. Käytän itse misellivettä iltaisin ja kasvovettä aamuisin. ’Ne tuoksuvat miedosti mutta tuoksu on luonnollinen ja raikas ja ennen kaikkea marjaisa. Hintataso on Lumenen luokkaa, vähän jopa edullisempi, ja sitä löytää lähes kaikista tavarataloista Tokmannista Sokokseen.

Paras kesävaate: Vimman Irja -mekko Lyyra-kuosilla

Tämän mekon tilasin Vimmalta ennätyslyhyen harkinnan jälkeen oikeastaan heti kun sen näin Vimman Instagramista. Rakastuin täysin kuosiin ja malli oli minulle jo entuudestaan tuttu sillä jo aiemmin blogissani nähty ”sateenkaarimekko” on Irjaa. Mekko on ihanan keveä ja ohutta puuvillaa mikä tekee siitä ihanan vilpoisan näillä superhelteillä. Vimmaan pääset paremmin tutustumaan täältä.

Paras hiustenhoitotuote: K18 hiusta korjaava jätettävä hiusnaamio

Tätä tuotetta on somessa hehkutettu siitä asti kun se viime keväänä tuli kampaamoihin. Kyseessä on siis hiusta pystyvästi korjaava jätettävä hiusnaamio. Kyseistä naamiota saa toki isommissakin pakkauksissa mutta kokeilin ensin pienemmällä määrällä mikä riittää hyvin jopa pidemmillekin hiuksille muutamaksi kerraksi sillä se on ihan älyttömän riittoisaa. Omat, yleensä tosi karkeat jouhimaiset hiukset tuntuvat ihanan pehmeiltä ja terveiltä ja hiukseni ovat palanneet taas suoriksi ja terveiksi omaksi itsekseen. K18 hoitonaamiota saa valikoiduista kampaamoista ja näiden kampaamoiden ammattilaiset kertovat varmasti mielellään tuotteesta lisää. Omani on ostettu luottokampaamostani Hiushuone Raikkaasta joka löytyy täältä Turusta!

Tässä kesäkuun parhaat hankintani! Jos löysit postauksesta jotain mitä haluat itse kokeilla niin olisi kiva kuulla mikä herätti mielenkiintosi. Vastaan myös mielelläni kysymyksiin jos niitä heräsi joistain listaamistani hankinnoista. Yksi kesäkuun parhaista olisi hyvin voinut olla myös upeat ilmat joita meille on lähes koko kesä suotu. Toivottavasti nämä säät jatkuvat vielä heinäkuun. Nyt tämä neiti lähtee ulos nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta, joten ihanaa loppuviikkoa kaikille! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights