Kaupallinen yhteistyö: MyMime

*tuotteet saatu*

Kerron postauksessa Juttua muodista hieman tyylistäni, mutta nyt keskitetäänkin katse yhteen isoon intohimooni: korvakoruihin. Sain viime viikolla aivan ihania syksyisiä uutuusherkkuja MyMimeltä! Tämän syksyn mallistossa on vivahdusta ruusukultaa, tummia sävyjä ja raikkaita väripilkkuja. Olin aivan kuin pieni lapsi (tai ihan vain minä 😉 ) karkkikaupassa kun sain valita inspiroivasta mallistosta 3 paria herkkukorviksia itselleni. Kaikki jotka seuraavat minua Instagramin puolella tai muuten tuntevat minut, tietävät, että minut useimmin näkee jotkut suomidesignkorvikset korvissa joten voitte kuvitella että tämä yhteistyö oli melko täydellinen minulle!

Mikä on MyMime?

Sain kunnian tutustua tähän ihanaan korvakorubrändiin viime syksynä kun niiden suunnittelija, ihana ystäväni Maarit tiesi minun olevan suomikorvisten ehdoton suurkuluttaja ja hän esitteli minulle silloista mallistoaan. Mukaani tarttui mitä herkullisin pari fuksianpunaisia nappikorvakoruja.

MyMime on siis suomalainen korumerkki. Korut tehdään Fimo-massasta ja mikään pari ei ole täysin samanlainen keskenään. Metalliosa on allergisoimatonta terästä ja kunkin parin mukana tulee kaksi lukkovaihtoehtoa, teräksinen ja kuminen.

MyMimen korviksia kutsutaan Ilopilkuiksi, ja niitä ne toden totta ovat. Nappiosat ovat sopivan kokoisia ja näyttäviä, ne muuttavat tyyliä moneksi. Värejä löytyy joka lähtöön, on hillitympiä värejä ja kuoseja sekä sitten juhlavampaa ja räväkämpää.

Jokaiselle jotakin siis!

Täytyy myös kertoa hieman näiden korvisten mukavuudesta! Minulla on melko herkästi tulehtuvat korvanreiät enkä yleensä voi pitää korvakoruja hirveän pitkään päivän aikana, mutta Ilopilkut eivät rasita korviani, tai ärsytä niitä. Lukon voi hyvin jättää ”löysemmälle” jos tuntuu niin mukavammalta, ja nappi on ihanan kevyt. Ilopilkut eivät sisällä nikkeliä.

Mistä näitä upeuksia sitten saa?

Tällä hetkellä Ilopilkkuja saa Nuutajärven Lasikylän Shop Pikku Kertusta sekä ottamalla suoraan yhteyttä tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa näkyvien yhteystietojen kautta Maaritiin. Hinta korvakoruilla on 15e/pari. Seuraamalla MyMimeä Instagramissa @mymime2019 ja Facebookissa @mymime pääset kätevimmin katsastamaan uutuuksia.

Ilopilkut kuuluvat siis minun luottokorviksiini, toivottavasti myös kohta sinun! Jos kysymyksiä herää, voit lähettää niitä minulle kommentteihin tai suoraan Maaritille Facebookin tai Instagramin tai vaikka sähköpostin kautta ( tmimymime@gmail.com ).

Aivan ihanaa viikonloppua teille kaikille! <3

5 thoughts on “MyMimen Ilopilkku-korvakorut piristävät joka lookin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights