Moikka ja ihanaa sunnuntaita tai minä päivänä tätä ikinä luetkin! <3 Viimeiset viikot ovat olleet taas toimintaa ja touhua täynnä. Viime päivät on sitten taas vietelty kipeänä kotona Netflixiä ja HBO Maxia tuijottaen. Nyt onneksi taas elävien kirjoissa ollaan ja valmiita joulun odotukseen. Instassa minua seuraavat ovatkin jo hieman kuulleet päivästäni hiusmallina pari viikkoa sitten mutta kerron siitä hiukan tarkemmin vielä täällä.

Elokuussa ihana kampaajani Mira kertoi osallistuvansa Session.Salon -koulutusohjelmaan jonka päättötyönä on suunnitella omalle mallille kampaus, meikki ja asukokonaisuus hiusmuotinäytökseen jossa look esitellään yleisössä istuville huippuammattilaiskampaajille. Olen ollut jo monta vuotta Kevin Murphyn hiustuotteiden aktiivinen käyttäjä ja fani sekä erittäin kiinnostunut Framedasta, Kevin Murphyn maahantuojafirmasta ja näiden brändeistä ja ajatusmaailmasta. Session.Salon onkin Kevin Murphyn koulutusohjelma ja Miran kertoessa koulutuksesta innostuin ihan älyttömästi ja totesinkin että ”oi olis ihana päästä kattoo se näytös!”. Mira vastasi tähän että mallin paikka olisikin auki ja hän ottaisi minut mielellään malliksi!

Kuva: Sarah / Frameda
Kuva: Sarah / Frameda

Seuraavat kuukaudet menivät nopeasti. Sovimme että minä huolehdin meikistä, Mira hiuksista. Etsimme netin läpi puhvihihaista vaaleanpunaista mekkoa ja lopulta päädyimme tilaamaan sellaisen Sheiniltä, mikä oli lopulta nappivalinta vaikka pyrinkin välttämään pikamuotia! Kengiksi valikoitui vanhat ylioppilasjuhlakenkäni jotka ovat kullanväriset sandaalit. Olimme ilokseni ajoissa lookin suunnittelussa eikä yllätyksiä pahemmin tullut. Teimme muutamia koekampauksia ja harjoittelin näytösmeikkiä viikottain monta kertaa. Lopulta itse näytöspäivänä kaikki sujui niin hyvin kuin vain voi sujua. Näytös oli tarkoitettu pääosiassa vain ammattilaisyleisölle mutta oli ihana saada rakas ystävä yleisöön ottamaan kuvia ja jakamaan kanssani odotettu, ihana kokemus. Näytös toteutettiin Frameda Academyllä, Helsingissä ja paikka oli upea! Näytös oli pieni ja intiimi mutta sitäkin ihanampi kokemus. Oli myös ihana tutustua hieman myös muihin malleihin, kaiken kaikkiaan meitä oli kuusi.

Olen jotenkin aina viihtynyt lavalla ja vaikka esillä oleminen aina jännittää, se on mielestäni paras tunne ikinä. Näytöksessä pääosassa oli kampaaja, hänen taitonsa, visionsa ja intohimonsa. Tämä teki mallin osuudesta toki todella helppoa kun piti vain hymyillä, seistä, ja pyörähdellä muutaman kerran. Yllätyin kuitenkin siitä miten kaipaan esillä olemista ja kuinka luonnollista oli olla lavalla ihmisten arvioidessa. Tämän tyyppisiin mahdollisuuksiin tarttuisin mielelläni uudestaankin. Oli myös ihana viettää pari päivää pitkästä aikaa Helsingissä! Ensi kerralla täytyy päästä sinne vähän löysemmällä aikataululla. Oli ihana olla juuri oman kampaajan mallina näytöksessä ja sillä lailla osa Hiushuone Raikkaan tarinaa! Kampaajallani Miralla on myös lifestyle-blogi miraraikas.com. Inspiroivaa ja rentoa sisältöä yrittäjyydestä, hyvinvoinnista ja arjesta! Mira minua alunperin rohkaisikin blogin perustamiseen.<3

Nyt kun näytös on onnistuneesti ohi, on ollut mahtavaa keskittyä vain jouluun, pikkujouluihin ja ihan vain rentoon oleiluun. Ladata tavallaan akkuja kaikkeen mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Nyt sairastaessa olen totta kai katsonut HBOlta And Just Like That:in (Sinkkuelämää-tuotannon uuden luvun) 2 ensimmäistä julkaistua jaksoa, aloittanut pitkästä aikaa käsityöt uudelleen, kuunnellut äänikirjoja ja tehnyt palapeliä. Oikeastaan kaikkea mitä meinaan viikon mittaisella joululomallanikin tehdä. Ihanaa viettää rento loppuvuosi (tai ainakin yrittää) tapahtumarikkaan vuoden päätteeksi. Väitän että ensi vuodesta tulee tätäkin toiminnallisempi… Mutta ensi vuoden ajatuksia tulevassa postauksessa, nyt on aika pakata Muumi-reppu työkuntoon ja valmistautua 4.15 herätykseen😅. Nyt päätän tämän ehkä hieman sekavan postaukseni ja toivotan ihanaa, mahdollisimman stressitöntä tulevaa viikkoa! <3 Kuullaan taas pian!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights