Suosin meikeissäni kylmiä sävyjä kuten pinkkiä ja fuksiaa, mutta tänä syksynä olen inspiroitunut erityisesti ruskeasta ja oranssista. Tulin tässä loppukesästä kokeilleeksi ensimmäistä kertaa ruskeansävyistä huulipunaa ja ihmettelin kuinka hyvin se minulle sopi! Huulipunien suurkuluttajana ja kattavan pinkin- ja fuksianvärisen huulimeikkikokoelman omaavana olin erittäin innoissani, kun silmäni avartuivat ihan uudelle värimaailmalle. Yleensä syyskuun vaihduttua vaihdan myös meikkini astetta tummempaan, esimerkiksi kuparisempaan silmämeikkiin, tummemman liilaan huulipunaan jne… mutta tämä pieni värinvaihtelu oli mukavan keveä ja raikas.

Kävin muuten vakiokampaajallani värjäämässäni hiukseni vaaleiksi ja olen niihin nyt aivan rakastunut! Tässä näkee hieman ruskeaa uutta huulipunaani jonka Macilta ostin. Sävyä ei täysin tästä erota koska sen päällä on vielä Revlonin kiiltopunaa. Macin huulipunan sävy on nimeltään 205 Creme in your coffee ja Revlon on 460 Blushing mauve. Tämän Revlonin sain sukulaiselta lahjaksi. Täydensin syysmeikkiäni vielä kuparisella luomivärillä ja varjostin sitä hieman ruskealla.

Vasemmalla Macin Creme in your coffee ja oikealla Revlonin Blushing Mauve
Vasemmalla Macin 205 Creme in your coffee ja oikealla Revlonin 460 Blushing Mauve

Minulle tärkeää meikeissä on vahvat pigmentit ja kirkkaat värit. Tykkään vapaapäivinä meikata pitkän kaavan mukaan. Se on mulle tavallaan sellainen vapaapäivän traditio. Ehdoton suosikkimeikkihankintani tähän asti on Anastasia Beverly Hillsin Riviera-paletti, jossa on erilaisia kirkkaita värejä, joita on superhelppo häivyttää ja sekoittaa keskenään. Nyt hankintalistalla olisi saman merkin Modern Reneissance -paletti, jossa on enemmän ruskean ja nuden sävyjä muutamalla kirkkaalla sävyllä höystettynä. Jos siis kuulet kyseisen paletin olevan jossain tarjouksella, laita mulle ihmeessä viestiä! 😉 Ostin myös tässä yhtenä päivänä kyseiseltä merkiltä ensimmäistä kertaa kulmageelin, jota on kehuttu paljon. Ostin kyseisen kulmageelin sävyssä Caramel.

Teen luottomeikeistäni sekä luottomeikkitarvikkeistani vielä jossain välissä erillisen postauksen mutta tuossa yllä olevassa kuvassa niistä hieman paljastankin. Kuvassa mm. aiemmin mainitsemani Anastasia Beverly Hillsin Riviera-paletti. Olisi kiva kuulla mitä sun meikkipussista löytyy tänä syksynä! <3

2 thoughts on “Syysmeikit mielessä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights