Heippa ja ihanaa sunnuntaita kaikille! Tuli spontaani tarve päivittää vähän kuulumisia tänne blogin puolelle pitkästä aikaa. Lisääntynyt valo ja kevätaurinko ovat toimineet meikäläisen ilon ja energian lähteenä viime viikkoina ja tuoneet selkeää lisäboostia opiskeluun ja muuhun arkeen. Laitoin tuossa alkuviikosta Instan puolelle kysymysboksia aiheesta verkko-opiskelu, meikäläisen opiskelu tai aikuisopiskelu tai mikä ikinä tässä opiskelussa aikuisena pohdituttaa. Kysymyksiä voi laittaa myös postauksen lopussa olevaan kommenttiboksiin. Joten laittakaapa kyssäriä tulemaan, postaus aiheesta tulee parin viikon päästä! Nyt luvassa kaikenlaista opiskelusta podcast-haaveisiin.

Hitaasti mutta varmasti kohti kevättä

Alkuvuosi on mennyt aika rauhallisissa merkeissä. Kouluhommia on ollut paljon mutta paljon muuta ei ole näinä parina kuukautena ollutkaan. Rauhallinen alkuvuosi on ollut siitä hyvä, että olen ottanut kevääksi 47 opintopisteen edestä kursseja ja monet niistä ovat melko työläitä. Hommaa siis on kyllä riittänyt! Olen siis saanut rauhassa paiskia kouluhommia mikä tarkoittaa, että jos teen kouluhommia tällä tahdilla, loppukeväästä saattaa tulla hitusen rauhallisempi. Olen kuitenkin huomannut kaipaavani vähän jotain säpinää arkeen. Jotain mikä toisi jotain kivaa uutta arkeen! Meillä kaikilla on varmasti ainakin ollut niitä kausia kun tuntuu ettei elämässä ole mitään muuta kuin työ ja/tai koulu. Minulla on menossa juuri nyt se kausi.

Luovuus kukkii…. tylsyydestä? Vai mites se ny meni?

Koska vuoteni on alkanut erittäin koulupainotteisesti, olen aloittanut uuden rutiinin joka on Instan puolella aika vahvasti näkynytkin. Aloitan siis koulupäiväni aina tekemällä meikin. Vaikka olisinkin kotona koko päivän, huomaan piristyväni ja motivoituvani opiskelulle eri tavalla kun meikkaan ensin. Joskus meikki on näyttävämpi, joskus hillitympi, menen joka kerta fiiliksen mukaan. Olenkin alkanut pohtimaan, alkaisinko tekemään näitä ”päivän meikkejä” TikTokiin… Mitä mieltä olette? Laitoin muuten kyssäriboksin Instaan, mitä haluaisitte tietää tässä postauksessa ja yksi kysymyksistä oli, että koska aktivoidun TikTokin kanssa. No tässä voisi olla vastaus siihen! TikTokin tekeminen on alkanut pikkuhiljaa taas kiinnostelemaan joten voipi olla, että nyt keväällä on sen aika.

Uudenvuoden tavoitteet – missä mennään?

Yksi uudenvuoden tavoitteeni oli, että lisäisin liikuntaa arkeeni ja kävisin salilla useammin kuin kerran viikossa. Näin olen myös toiminut ja tunnen aidosti miten se on tehnyt hyvää niin mielelle kuin kehollekin! On ollut ihana fiilis aloittaa kouluhommat salin ja suihkun jälkeen. Toinen tavoite jossa olen melko hyvin onnistunut jo näin alkuvuonna on blogiin panostaminen. Olen suunnitellut tälle keväälle postauksia sekä uutta visuaalista ilmettä. Hiukan olen jo visuaalista ilmettä muuttanutkin. Sain vihdoin otettua itsestäni visioni mukaisen esittelykuvan sekä uuden söpön logon. Lisää kivoja muutoksia tulossa kevään mittaan…

Toisilla on talviloma, minulla on työviikko!

Ensi viikko on talvilomaviikko, mikä tarkoittaa omalta osaltani työviikkoa. Tai siis töissä olen maanantaista torstaihin. Olen tehnyt kouluhommia sellaisella apinanraivolla, että pystyn koulun puolesta ottamaan onneksi rennommin ja keskittymään töihin. Perjantaina teen muutaman kouluhomman ja viikonlopun rentoudun. On ollut muuten harvinaista luksusta kun on pystynyt arkena panostamaan kouluun täysillä ja on saanut pitää viikonloput täysin vapaana! Ensi viikon jälkeen onkin sitten vuoden ensimmäisen Pori-reissun aika.<3 Meillä on koulussa lähipäivä perjantaina ja jotta en olisi totaalizombi kello 4 heräämisestä kun matkustan Turusta Poriin, menenkin Poriin jo torstaina. Varasin huoneen hotellista enkä malta odottaa ns. minilomaa, vaikka koulun takia siellä olenkin!

Ihanaa talvilomaa lomailijoille ja tsemppiä uuteen viikkoon kaikille!

Toivottavasti sait tästä sillisalaattipostauksesta edes hitusen viihdettä, inspiraatiota tai muuta vastaavaa iltaasi, päivääsi tai koska tätä luetkaan. Olen tässä joulukuun koulupäivistä lähtien pohtinut ihan tosissaan podcastin perustamista. Olisi kiva höpistä teille blogin aiheiden kaltaisista jutuista ihan audiomuodossa ja varsinkin nämä kuulumispostaukset tuovat sen ajatuksen päähäni joka kerta. Mietin vaan, että kuka tätä papupataa jaksaisi vapaaehtoisesti kuunnella joka viikko😂. Mitä mieltä olette? Pohdin tätä vielä. Ehkä juontoparin kanssa…? Ehkä en pohdi sitä tässä sen enempää. Ideoita otetaan vastaan! Hei kiitos kun luit tämänkin postauksen, ensi kerralla luvassa verkko-opiskeluun liittyvä postaus! Ihanaa viikkoa kaikille!<3

2 thoughts on “Opiskelusta podcast-haaveisiin

  1. Onko hei vähän kiva logo! Itsekin miettinyt erilaisia logoja, vielä en ole päässyt toteutusvaiheeseen kuitenkaan. 😀

    1. Moikka Marianne!
      Hei kiitos! Siitä tuli kyllä kiva, täytyy sanoa! Tein sen Canvalla, sillä on ihana leikkiä. 😀 Terkuin Sandra

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights