Moikka ihanat ja mukavaa palmusunnuntaita! Miten teidän viikonloppu on mennyt? Omani on mennyt monenlaisessa tohinassa. Lauantaina sain pakertaa 6 tuntia yhden isomman kouluhomman parissa, onnekseni en sentään yksin vaan rakkaan koulukaverini, kanssabloggaaja Minttuvernetin Minnan kanssa etäyhteydellä, ilman hänenlaistaan seuraa en olisi suoriutunut kyseisestä urakasta edes tuossa 6 tunnissa. Tänään taas vaihdoin lakanat, siivosin ja laitoin vähän pääsiäistä. Pääsiäinen on lempipyhäni joulun lisäksi. Rakastan pääsiäissisustusta, pääsiäisruokia (ja tietty suklaata😉) ja jotenkin sellaista rentoa pyhäfiilistä. Tässä postauksessa luvassa siis pääsiäisen fiilistelyä ja sisustusideointia, tule siis mukaan inspiroitumaan!

Laatikot Myllyn Lempi Lifestyle -kaupasta

Kotini kruununjalokivi, meikkipöytä

Viime sisustuspostauksesta on muutama viikko mutta halusin tulla näyttämään mitä lisäyksiä olen kotiini saanut. Yllä olevassa kuvassa siis ihana ihana meikkipöytäni johon sain Kauppakeskus Myllyyn vähän aikaa sitten avautuneesta Lempi Lifestyle -liikkeestä ihanat monitoimikorit joilla sain selvitettyä meikkiensäilytyshaasteeni. Ajattelin alunperin hankkia Ikeasta sellaisen koivuvanerilokerikon mutta nämä laatikot on huomattavasti kätevämmät omaan käyttööni ja arkeeni. Päälimmäisessä laatikossa on kaikki perusmeikkini, keskimmäisessä hiuspannat, ponnarit, hiusdonitsit ynnä muut hiusasusteet ja alimmaisessa paletit, irtoripset, ripsiliimat ja muut sellaiset tuotteet mitä yleensä arjessa en käytä. Tämä jako siis siksi, että usein työpäivinä otan tuon ylimmän laatikon mukaani kylppäriin ja meikkaan siellä aamurutiinien yhteydessä. Koen sen jotenkin tehokkaaksi ja nopeimmaksi ratkaisuksi koska olen arkiaamuisin taipuvainen laiskuuteen😂.

Tätä meikkipöytää on ollut aivan ihana hioa täydelliseksi. Meikkivalojen kanssa on ollut paljon haasteita ja monia tuotteita on kokeiltu, monet huonoksi todettu, ja haaveilen edelleen kunnon virallisista meikkivalaisimista mutta en ole valmis niihin törsäämään yli satasta. Tuo nykyinen jouluvalot+pöytävalaisin -kombo on toiminut yllättävän hyvin tähän asti. Olen ajatellut virkata/neuloa tuohon meikkisivellinpurkkiin laventelinvärisen pussukkakuoren väriä tuomaan. Olen myös tilannut Weecosilta aivan ihanan korvakorutaulun meikkipöydälle Annie Eleanooralta. Siihen saan sitten näytille erityisesti niitä roikkuvia korviksia joita on vähän haasteellista käyttää nyt kun kasvomaskia käytetään kaikkialla missä on muita ihmisiä. Seuraavaksi meikkipöydän hankintalistalla on täydellinen meikkipöydän tuoli, yksi hyvä ehdokas on jo kiikarissa mutten ole vielä täysin varma valinnasta. Stay tuned!😉

Ihanat oranssit kuivakukat Lempi Lifestyle -liikkeestä

Piristävä pääsiäinen

Pääsiäinen on ihanaa väri- ja ruokajuhlaa. Olen tänä vuonna intoutunut selaamanaan Pinterestistä erilaisia diy-koristeideoita ja ajattelinkin niitä toteutella ensi viikolla jos jaksan. Mm. selkeä hitti somessa on itse tehdyt paperimunat joita haluan itsekin tehdä. Jos vaikka hakisi muutaman oksan luonnosta ja laittaisi niitä siihen roikkumaan. <3 Tuohon ruokapöydälle olen ajatellut hankkia pienen liitutaulun johon voisi piirtää ja kirjoittaa kivoja, piristäviä juttuja. Kyseinen liitutaulu on ollut hankintalistallani jo pitkään mutta aina kun olen ollut sellaisissa paikoissa mistä sellaisen voisin saada, unohdan sen. Ehkä tilaan sellaisen ja teen siihen jonkun ihanan pääsiäisaiheisin epämääräisen taideteoksen.😂

Arvaa lempilankani😉 Tässä ei ole edes kaikki keräni, pähkinä-sävyä on noin paljon koska teen tilauksena torkkupeittoa<3

Käsityöt, tuo täydellinen arjen eskapismin laji

Koen tällä hetkellä poikkeuksellisen terapeuttiseksi käsityöt. On tyydyttävää seurata miten ne etenevät ja tulee olo että saa asioita aikaiseksi, ja se on täydellistä vastapainoa opiskelulle. Vinkkasinkin teille viime postauksessa vinkkejä viihdyttävämpään lockdowniin mistä tulikin tähän asti suosituin postaukseni! Tällä hetkellä tyypillisin setuppini on istua sohvalla, levittää keskeneräinen torkkupeitto syliini, keriä lankakerästä tietty tavoitemäärä lankaa valmiiksi, valita joku tietty podcast tai äänikirja minkä annan pauhata taustalla ja eikun sormet sauhuamaan. Parasta! Tunnen heti kuinka stressitaso laskee ja korona-ahdistus piiloutuu jonnekkin kauas hetkeksi. Kunhan olen saanut viimeistään äitienpäiväksi tämän tilaustyöni tehtyä, rupean todenteolla treenaamaan vauvan/nuken vaatteita ja erilaisia sisustusjuttuja käsitöinä. En malta odottaa!

Tässä teille hiukan pääsiäisen fiilistelyä ja sisustusideointia. Toivottavasti saitte tästä postauksesta iloa ja inspiraatiota koteihinne! Olisi kiva kuulla miten te vietätte pääsiäistä ja millainen rooli sillä on elämässänne, kommentoikaa siis alle, kiitos. <3 Aurinkoista pääsiäisviikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights