Syksy on saapunut rytinällä, ruskaa näkee jo puissa ja on aika laittaa kotiakin syyskuntoon. Viime aikoina olen tuntenut harvinaisen kovaa tarvetta pistää kotiani perusteellisesti kuosiin. Kodinlaitto on kyllä minulle yksi rakkaimmista jutuista mutta nyt on joku kotitonttu käynyt varmaan potkaisemassa takamukselle tai jotain ;D

Tyynyt ovat H&M homen viime syksyn mallia. Maljakko on Ikeasta, pöytä Hemtexin vanhaa mallistoa ja sohva Sotkasta.

Kun viime viikonloppuna sisäinen kodinhengettäreni pääsi valloilleen, kävin hakemassa kellarista viime syksynä ostamani syystyynyt sohvalle ja ruokapöytääni kaivoin Marimekon Veljekset-tabletit Marimekon Ketunmarja-kulhon, Mini-maljakon sekä Iittalan Kastehelmen tarjoilukulhon kaveriksi. Parvekkeelta hain sisälle kukkapöytäni, johon värinokkoseni, klusiani ja flamingonkukkani pääsivät paraatipaikalle vieretysten. Kukkapöydän alahyllylle pääsivät vielä muuttolaatikoissa olleet rakkaat pöllökoristeeni sekä kuparinvärisen lasimaljakkoni.

Pöytä ja kello ovat Ikeasta, tabletit, pikkumaljakko ja kulho Marimekolta, ja Kastehelmen tarjoilukulho Iittalan.

Kotini on värikäs vuodenajasta riippumatta mutta siellä säilyy silti harmonia. Värikkyyttä tasapainottaa mustat ja valkoiset elementit kuten ruokapöytä, meikkipöytä ja lipasto. Lisäksi siellä täällä on pieniä kullan-, messingin ja hopeanvärisiä yksityiskohtia.

Muutama juttu on vielä tämän syksyn hankintalistalla. Mm. torkkupeitto ja pari tyynyä on haussa sekä mahdollisesti isompi sohvapöytä. Laitan uutta sisustuspostausta tulemaan kun olen saanut kotiani hiukan ns. ”valmiimmaksi”.

Kukkapöytä on Ikeasta

Tässä postauksessa pääsitte hiukan kurkistamaan kotiini. Olisi kiva tietää miten syksy näkyy teidän kodeissa ja onko teillä jotain uutta/vanhaa lempisyysrutiinia tai asiaa mitä juuri nyt fiilistelette! Oma uusi lempijuttuni on iltojen pimentyessä käpertyä sohvannurkkaan villasukat jalassa, teekuppi tai kuuma kaakao kädessä ja kuunnella Harry Potteria äänikirjana<3

Ja hei jos teillä on mitään postaustoiveita tai palautetta, otan ne mielelläni vastaan!

3 thoughts on “Syyskodin laittoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights