Tasan vuosi sitten 28.8.2020 julkaisin ensimmäisen blogipostaukseni. Muistan sen hyvin vieläkin. Olin päättänyt julkaista 3-4 postausta ennen kuin puhuisin blogistani somessa. Himmailin postauksien kanssa enkä vain uskaltanut painaa Julkaise-nappia. ”Mitä jos kukaan ei lue sitä?” ”Mitä jos aiheet loppuu kesken?” ”Mitä jos tuottamani sisältö ei annakaan mitään kenellekään?”. Nuo kysymykset kaikuivat päässäni silloin ja välillä vieläkin jos pää lyö tyhjää eikä mitään julkaistavan arvoista tule mieleen. Kuitenkin kun Google Analyticsia viikottain seuraan, teitä on koko ajan vain enemmän ja enemmän, ja mikä on myös ihan huippua, teitä palaa postauksieni pariin iso määrä, eli Ihan Kahvilla on saanut ihanan, ison oman lukijakunnan! Iso iso kiitos siitä! Nyt juhlitaan yhdessä Ihan Kahvilla 1 vuotta!

Haaveesta todeksi

Kaikki lähti palosta tuottaa jonkinlaista sisältöä suuremmalle ihmisjoukolle kuin omalle lähipiirille. Olen varsinainen papupata jota on välillä vaikea vaientaa, joten pohdin josko videobloggaaminen olisi se oma juttu. No, en sitten kuitenkaan kokenut mukavaksi aloittaa sisällöntuottamista videomuodossa ainakaan ensialkuun, mutta kirjoittamisesta olen aina pitänyt. Vloggaamisesta haaveilen tänäkin päivänä enkä ole sen mahdollisuutta sulkenut pois, mutten koe sen edelleenkään olevan tämän päivän juttu omalla kohdallani. Blogi tuntui sen sijaan heti omalta jutulta kun olin sen plussia ja miinuksia aikani pohdiskellut. Halusin jakaa fiiliksiäni ja pohdintojani liittyen minulle rakkaisiin asioihin ja halusin tuoda oman näkemykseni kentälle. Somen ja muun median negatiivisuudesta on puhuttu viime aikoina todella paljon mutta ainakin näin ensimmäisenä bloggaajavuotenani olen kokenut Suomen blogikentän sekä somekentän erittäin yhteisölliseksi ja kannustavaksi johon on ollut ihana liittyä.

Miltä näyttää blogin tuleva vuosi?

Täytyy sanoa että on ollut ihanaa miten innoissaan olette ottaneet uuden hyvinvointiosion vastaan blogissa! Sitä on ilo työstää eteenpäin. Näin epävakaana aikana en voi kovin selkeästi ennustaa blogin vuotta 21-22, mutta tulen ehdottomasti tekemään lisää hyvinvointiin liittyviä postauksia, Turkuun ja lempipaikkoihini Turussa liittyviä postauksia, ja ehkä ensi vuonna uskaltautuu matkustelemaan vähän enempi, jolloin postauksia tulee myös siitä. Lisäksi supersuositut Mymime-postaukset saavat jatkoa, seuraavaa saatte odottaa ihan vain muutaman viikon!😉 Tulen myös pureutumaan syvällisemmin muotiin ja kauneuteen ja siirtämään mahdolliset tuotesuositukset näihin liittyen enenevissä määrin Instagramin puolelle. Suosittuja sisustuspostauksia en tule jättämään pois, niitä tulee samaan tahtiin kuin ennenkin. Eli kaikkea kivaa, uutta ja vanhaa on luvassa taattuun Ihan Kahvilla -tyyliin!

Kiitos jokaiselle lukijalle, tukijalle sekä yhteistyökumppanille! <3

Yksi suurimmista epäilyistäni blogia perustaessani oli, tulisinko katumaan blogin perustamista, ja kyllästynkö vuoden päästä tähän. Kuten olen jo aiemmin postauksissani kertonut, olen blogin perustamisesta ollut kiitollinen niin itselleni kuin kaikille jotka minua siihen aikoinaan kannustivat! Blogista on tullut minulle äärimmäisen rakas harrastus, enemmänkin. On jotenkin ihan mielettömän siistiä esitellä itsensä lastenohjaajan lisäksi bloggaajana ja seistä ylpeänä bloginsa takana. Niin sanottuja takaiskuja on toki ollut ja välillä sitä on tullut lyötyä päätään kuvainnollisesti seinään kun aiheita ei vain tule keksittyä ja kun tuntuu ettei mitään tapahdu, ei tunnu sisältöäkään tulevan. Blogin pitäminen onkin opettanut minulle erityisesti armollisuutta itseään kohtaan, arjen pientenkin ilojen huomioimista sekä välillä ihan itselle nauramista kun aina ei vaan suju!

Teen postauksia edelleen yhtä suurella palolla ja innolla kuin vuosi sitten, yhtä suurella jännityksellä vastaanotosta. Tähän fiilikseen en kyllä kyllästy ikinä! Kiitos kun juhlitte kanssani Ihan Kahvilla 1 vuotta! Toivottavasti juhlimme yhdessä myös vuoden päästä. <3 Nyt lähden juhlimaan rakkaan ystävän synttäreitä joka alunperin tsemppasi minua kun jänistin blogin aloittamisen kanssa. Toivottavasti saitte tästä sekavasta mutta superkiitollisesta postauksesta jotain irti! Vielä iso kiitos kun luet ja oikein ihanaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle! Vielä lopuksi listattuna blogin suosituimmat postaukset linkattuna! Käy nekin lukemassa jos et vielä ole ehtinyt! <3

Ensimmäisen blogivuoden Top 5 Suosituimmat postaukset:

  1. MyMimen Ilopilkku-korvakorut piristävät joka lookin!
  2. Vinkit viihtyisämpään lockdown-aikaan
  3. Kevättä kohti kotona rohkeasti värejä käyttäen
  4. Kesän 2021 kosmetiikan hitit ja hutit
  5. Pieniä askeleita kohti terveellisempää arkea

One thought on “Ihan Kahvilla 1 vuotta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights