Moikka! Tänään vietetään Ihan Kahvilla -blogin 2-vuotissyntymäpäivää perinteisen synttäripostauksen muodossa. <3 Analyticsin mukaan uusia lukijoitakin on tullut mukaan kahden edellisen postauksen kautta rutkasti, lämpimästi tervetuloa! Tämä postaus on teillekin hyvä läpileikkaus blogiin. Samk jakoi viime postaukseni Facebook-sivuillaan mikä oli ihana huipennus tälle synttäriviikolle! Fiilistellään tässä blogissa vähän kulunutta kahta vuotta jonka jälkeen käännetään katse tulevaan. Lopuksi vielä perinteinen Top 5 suosituimmat Ihan Kahvilla -postaukset tähän asti.

Melkoinen 2 vuotta takana

Blogin perustaminen on ajoittunut itselleni todella keskeiseen aikaan. Pandemia-aika noin itsessään pisti kaiken sen aika minimiin mistä alunperin ajattelin postailevani, mutta eteen tuli aika paljon tärkeämpiä asioita. Ensimmäisenä blogivuonna kirjoittelin lähinnä harjoittelumielessä ja etsin omaa bloggaaja-identiteettiäni. Sitten tuli valmistuminen, päivätöihin vuorotyöstä siirtyminen ja oli aika ottaa oma hyvinvointi ja arki haltuun. Siitä onkin tullut hyvin keskeinen teema blogissa. Alusta lähtien mulle on ollut tärkeää pitää kuitenkin tämä rentona blogina jota kenen tahansa on mukava lukea. En halua käsitellä täällä liian raskaita aiheita, joskus saatan tosin sivuta sellaista aihetta jos on tarve. Blogi on ollut mulle myös tietynlainen itsereflektoinnin väline. Vaikka kirjoitan tätä teille ja pyrin antamaan teille vinkkejä ja ideoita, on tämä ollut hyödyksi myös mulle itselleni.

Oma pieni, mutta koko ajan kasvava yhteisö

Tässä blogin tekemisessä parasta on, anteeksi vaan kliseisyys, te! Niinä hetkinä kun pää lyö niin tyhjää että ihan kaikuu, joku teistä laittaa blogiin liittyvän kysymyksen täällä viestinä tai Instassa DM:ään. Te siellä ihanasti luette kaikki postaukset ja kannustatte mua kirjoittamaan lisää. En olisi sillon 2 vuotta sitten uskonut että mulla olisi tässä kohtaa näin sitoutunut joukko lukijoita. Lisäksi uusia lukijoita tulee koko ajan vain kasvava määrä. Viime aikojenkin lukuja katsoessa on parikin kertaa leuka pudonnut melkein maahan asti ällistyksestä! Kiitos teistä jokaiselle lukijalle! <3

Mitä odotuksia blogin kolmannelle vuodelle?

Odotan kyllä tulevaa mielenkiinnolla! Opiskelu tuo blogille oman uuden kulmansa, sillä vaikka opiskelenkin monimuoto-opiskelijana työn ohella, on korkeakouluopiskelu aivan oma maailmansa verrattuna oppisopimusopiskeluun. Tulen kirjoittamaan työn ja opiskelun täyteisestä arjesta, sisustuspostauksiakin tulee varmasti kunhan uusi opiskeluasunto löytyy, plusmuotiakin haluaisin hieman lisätä sisältöön sekä kauneutta ja ihonhoitoa. Hyvin paljon tuttua mutta myös uutta, opiskelijabudjetilla😋. Postaustoiveita otan mielelläni vastaan! Lisäksi kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, tulen päivittämään hieman blogin ulkoasua tässä syksyllä.

Elämä on juuri sitä millaiseksi sen luot, vaikka olisitkin Ihan Kahvilla

Jos tällä blogilla on koskaan ollut minkäänlaista punaista lankaa, se on tuo. Elämä on juuri sitä millaiseksi sen luot, vaikka et tietäisi yhtään mitä oot tekemässä tai mitä haluaisit tehdä. Etsi oma tiesi, älä kulje jonkun toisen polkua. Kukaan ei tule sua nostamaan sohvalta ja muuttamaan sun elämää sun puolesta. Mulla on ollut tapana päättää itselleni joku tavoite, esim. ammatti mitä kohti mennä ja oon mennyt sitä kohti sokeesti sata lasissa. Se taktiikka ei valitettavasti toimi. Mulle parasta oli pysähtyä itseni ja tarpeideni ja toiveideni äärelle alkuvuodesta ja nyt sitä ollaan opiskelemassa itselle uutta ammattia. Jännittyneenä, hiukan pelokkaanakin, mutta aivan hemmetin uteliaana näkemään mitä tuleva taival tuo tullessaan. Tee siis itsellesi palvelus, ja kuuntele itseäsi, luo oma polkusi!

Top 5 Suosituimmat postaukset kahden vuoden ajalta

5.Mitkä ihmeen uudet tuulet?

4.MyMimen Ilopilkku-korvakorut piristävät joka lookin!

3.Oppisopimuksella opiskelun plussat ja miinukset

2.Silmälasien valitsemisen ABC

1.Koronalla vuosi käyntiin

Kiitos kun luet!

Jos et ole jo lukenut edellä mainittuja suosituimpia postauksia, teeppä se! Erityisesti uusille lukijoille tuossa on monipuolinen kattaus Ihan Kahvilla -settiä. Mutta nyt on aika saada tämäkin sekametelisoppa päätökseensä. Tällainen oli Ihan Kahvilla 2 vuotta! Odotan innolla mitä tuleva vuosi tuokaan tullessaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights