Ette arvaa mitä kävi! Perinteeni kirjoittaa Ihan Kahvilla synttäripostaus sen synttäripäivänä, on epäonnistunut enkä edes huomannut sitä! Olen koko ajan muistanut Ihan Kahvilla -syntymäpäivän olevan 28.8. vaikka se tosiasiassa on 23.8. jolloin ensimmäinen postaus tuli julki. No, juhlia voi onneksi koska vaan, vaikka näin maanantaina kun To Do -lista muistuttaa jotain egyptiläistä papyruskääröä pituudeltaan! Vuodet on menneet vauhdilla ja täytyy sanoa, että oman henkilökohtaisen elämäni perspektiivistä en olisi voinut aloittaa blogia parempaan aikaan. Viimeiset 3 vuotta ovat olleet mieletöntä vuoristorataa kaikkine pandemioineen, valmistumisineen, alanvaihtoineen…. on ollut mahtavaa, että blogi on ollut siinä kaikessa mukana. Tänään siis juhlitaan blogin synttäreitä ja käydään hiukan blogin kolmea vuotta läpi sekä sen tulevaisuutta. Ihanaa kun oot mukana juhlimassa Ihan Kahvilla 3-vuotista taivalta!<3

3 vuoden opintie

Nämä 3 vuotta ovat olleet iso opintie. Alkumetrit olivat lähinnä sähellystä ja kaaosta ilman minkään näköisiä tavoitteita. Kirjoitin vain silkasta innosta päästä kirjoittamaan teille. Mulla oli paljon ideoita aiheista, joista halusin päästä kirjoittamaan ja kun lopulta pääsin, niin sokka oli irti aika nopeasti. Kuitenkin tehdessä oppii mikä on usein muutenkin oma mentaliteettini asioihin, on kyseessä sitten lautapeli, joku uusi harrastus tai esimerkiksi viime vuonna alkanut tradenomiopintotaival. Opin parhaiten tehdessä mutta ehkä olisi voinut jonkinsortin suunnitelman tehdä ennen kuin blogia lähti suinpäin tekemään. Toisaalta nyt kun miettii niin mitä sitten? Mitä sitten vaikka menin suin päin joka suuntaan ja kokeilin siipiäni rohkeasti? Nyt ollaan tässä tilanteessa. Joo oltaisiin voitu olla tässä tilanteessa jo puolentoista vuoden jälkeen tai sitten ei. Mistä sitä tietää? Kukaan ei voi tietää jossittelun kautta että missä sitä oltaisiin nyt jos oltaisiin tehty asiat toisin. Toisaalta se, että kompastelin rohkeasti, koin karvaita pettymyksiä lukijaluvuista, jotka olivat pieniä ja sitten taas nousin. Olin onneni kukkuloilla kun kirjoitin onnistuneen postauksen ja opin siitäkin jotain. Ja ne karvaat pettymykset ja kompastumiset, niin sanotut ”mokat” sai kaikki minut haluamaan enemmän ja tavoittelemaan korkeammalle ja yrittämään enemmän.

Arkistojen aarteita…

Inspiraatiota arkeen niin teille kun mulle!

Ihan kahvilla -blogin pääajatus on tuoda inspiraatiota arkeen ja motivaatiota muokata arjesta oman näköinen. Ja siinä missä pyrin tuomaan teille uusia ideoita ja ajatuksia, blogi on tuonut minulle rohkeuden kokeilla uusia juttuja ja löytää itsestäni uusia puolia. Ihan kahvilla on tuonut minulle rohkeutta olla just se kuka olen. Blogi on tuonut minulle myös uusia unelmia. Ilman blogia en olisi hakenut tradenomiopintoihin enkä opiskelisi tällä hetkellä alaa, josta en olisi ikinä uskonut että tulisi just se oma unelmien ala. Ihan kahvilla -brändistä on muodostunut myös itselleni suuri intohimo, jota on ihana kehittää ja rakentaa paremmaksi. Minulle on tullut myös uusia unelmia Ihan kahvilla -brändin ympärille. Olisi aivan ihanaa tuottaa teille lisää sisältöä eri alustoihin Ihan kahvilla -brändin alla, esimerkiksi podcastin muodossa kuten olen teille kertonut. Saa nähdä mitä kaikkea on esimerkiksi vuoden sisään tulossa. Podcastia en uskalla teille luvata mutta paljon isoja suunnitelmia on tulevan vuoden varalle.

On ihan ok olla aina välillä Ihan Kahvilla

Kuten tämän postauksen alussa huomattiin, on ihan ok olla aina välillä Ihan Kahvilla! Synttärit voivat mennä välillä vähän mönkään, kaiken ei aina tarvitse olla niin justiinsa. Sorrun itse helposti turhaan tosikko-moodiin ja jännitän ja stressaan ja otan asioita turhan vakavasti. Ihan Kahvilla on ollut itselleni hyvä muistutus (ei aina niin toimiva mutta kuitenkin) siitä, että on ihan ok mokata, olla epätäydellinen ja nauraa itselle. Samalla tyylillä pyrin myös pitämään blogin rentona, vapauttavana ja stressivapaana alustana jossa juuri Sinulla on hyvä olla ja mahdollistaa lukijoille se pieni pysähtynyt hetki jolloin unohtuu se oma arjen kaaos.

Iso kiitos näistä yhteisistä 3 blogivuodesta!

Kuulostaa jäähyväispuheelta mutta sitä tämä ei tosissaan ole. Postauksia tulee nyt säännöllisemmin ja sisältö on entistä kuratoidumpaa. Muistathan, että päivittäistä Ihan Kahvilla -meininkiä pääset seuraamaan Instagramin puolelta @sandrakahvilla! Seuraavaksi pääsettekin sieltä seuraamaan kun lähden huomenna Poriin orientaatiopäiville tuutoroimaan seuraavia yrittäjäopiskelijoita.<3 Iso kiitos kun olet ollut matkassa mukana, nämä on olleet upeat Ihan Kahvilla 3 vuotta (+ ne 5 päivää!😂) Loppuun vielä perinteiset Top 5 suosituimmat blogipostaukset! Kiitos kun luet!<3

Top 5 Suosituimmat blogipostaukset

5.Koronalla vuosi käyntiin

4.Halpaa ihonhoitoa herkälle iholle

3. Silmälasien valitsemisen ABC

2. Parhaat hiustuotteet kriisiin kuin kriisiin

1.Oppisopimuksella opiskelun plussat ja miinukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights