Syyskuu vaihtui juuri lokakuuksi, mutta ehkä juuri siksi onkin hauska muistella vielä hetken mennyttä kesää. Monella meistä kesäsuunnitelmat menivät ainakin jollain tasolla uusiksi sen suhteen. Itse olin suunnitellut käyväni Lissabonissa ja Tukholmassa, käyväni mahdollisesti festareilla tai ainakin keikoilla ja viettäväni muutenkin menevän kesän. Noh, ehtii sitä myöhemminkin! Oma kesäni 2020 ei kuitenkaan ollut yhtään hassumpi ja aionkin nyt vinkata teille tässä postauksessa lempijuttujani kesältä 2020. Tässä siis kesän 2020 parhaat:

Ravintola Venn

Kävin kesällä muutaman kerran Vennissä kahvilla ja drinkeillä. Jokaisella kerralla oli pakko päästä Vennin ihanalle aurinkoterassille. Aurinko lämmitti siellä juuri sopivasti ja edes maisemaksi avautuva rempallaan oleva toriparkki ei haitannut. Lisäksi asiakaspalvelu oli rentoa, iloista ja nopeaa! <3 Ruokia en ole siellä vielä maistanut mutta kuullut paljon kehuja.

Parainen

Tulin käyneeksi ensimmäistä kertaa Paraisilla kesällä vaikka asun vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä siitä. Ihan kuin olisi ulkomailla käynyt! Pikkuputiikit, vierasvenesatama, joka paikassa ruotsinkieltä ja meren tuoksu. Parasta lääkettä kaukokaipuuseen! <3 Ehdottomiin tärppeihin Paraisilla lukeutuu ravintola nimeltä Kamu ja sen herkkupizzat sekä AIVAN IHANA sisustusputiikki nimeltä Tre Små Rum. Ihania vanhoja huonekaluja ja sisustusesineitä.

Vimman liukuvärimekko

Rakastan maximekkoja, ne on maailman helpoimpia ja niillä välttää asukriisit. Helppo ja näyttävä, pöööörffect! Sitä on myös tämä Vimman mekko. 100% ekopuuvillaa, tosi väljä malli ja omaan tyyliini täydellisen värikäs. Lisäksi sivuissa syvät taskut, mikä on hauska yksityiskohta. Nimeä en kyllä enää muista, eikä sitä ainakaan tällä hetkellä ole myynnissä verkkokaupassa. Lisää tyylistäni edellisessä postauksessani!

Turun tuomiokirkkoterassi

Turun tuomiokirkkotorille rakennettiin upea terassialue jossa eri ravintolat ja baarit saivat tarjota ruokiaan ja juomiaan ihanassa miljöössä. Torialueella oli pöytiä ja tuoleja, puistoalueella oli upeat puistovalot ja penkkejä joilla nauttia juomia. Terassi rakennettiin koronan takia mutta toivon, että tästä tulee perinne vielä moniksi vuosiksi!

Ei saa peittää -podcast

Parasta lääkettä Tukholman-kaipuuseeni. 2 suomalaista Tukholmaan muuttanutta naista kertoo elämästään Tukholmasta ja miten se eroaa elämästä Suomessa. Tukholma on ihan ykköslempparikaupunkini heti oman rakkaan Turun jälkeen ja ikävä sinne on kova, mutta tämä podi helpottaa hiukan ikävääni! 🙂 Kyseinen podi löytyy ainakin Spotifysta!

Olisi kiva tietää teidän kesän lempijuttuja? Vai menikö kaikki suunnitelmat aivan reisille? Monet näyttivät somen perusteella olleen maakuntamatkailemassa, jos siis siihen liittyen olisi jotain tärppejä, ottaisin ne mielelläni vastaan! Ihanaa viikonloppua!<3

One thought on “Kesän 2020 parhaat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights