Moi lukija ja aivan ihanaa uutta, parempaa vuotta 2021! Toivottavasti Joulusi ja Uusivuotesi meni mahdollisimman mukavissa merkeissä. Sain itse nauttia pienen joululoman (5päivää <3) sekä nyt 3 päivän viikonlopun, mitkä tulevat tarpeeseen koska ensi kevät tuo mukanaan aika paljon hommaa. Ihan Kahvilla on nyt back in business ja olenkin täynnä kaikkia uusia ideoita ja ajatuksia liittyen juuri alkaneeseen vuoteen. Tässä postauksessa tehdään pieni ajatusmatka viime vuoteen sekä käydään läpi mitä tämä vuosi tuo tullessaan.

Vuosi 2020 lyhyesti

En ole varmasti ainoa joka eilen ajatteli, että Luojan kiitos vuosi 2020 on ohi. Olen juuri se tyyppi jota Uusivuosi inspiroi, ja joka vuosi on inspiroinut vain enemmän ja enemmän. Erityisesti viime Uutenavuotena suunnittelin uutta vuosikymmentä ja mitä kaikkea odotan tapahtuvan ennen kuin alkaa vuosi 2030. Kun olin kirjoittanut listan asioista joita tavoittelen seuraavan 10 vuoden aikana, aloin miettimään, mitä voin niiden eteen tehdä jo tulevana vuonna. Vuonna 2020 keskeisimmät tavoitteet oli matkustaa Lissaboniin kesällä sekä käydä Tukholmassa pari kertaa, nähdä enemmän ihmisiä ja panostaa muutenkin ihmissuhteisiin sekä huolehtia terveydestäni enemmän. Lisäksi oli sisustamiseen, ekologisuuteen ja muotiin liittyviä tavoitteita. No, matkustaa en päässyt Paraista ja Humppilaa kauemmas ja ihmisiä ei ole mitenkään älyttömästi tullut nähtyä kun on vältellyt altistumisia. Tuo terveys onkin jännä juttu.

Paljon pahaa mutta paljon hyvääkin

Korona toi mukanaan todella paljon pahaa mutta omaan elämääni se toi myös jotain arvokasta. Olen lisännyt hyötyliikuntaa ja kävellyt moneen paikkaan välttääkseni julkisilla kulkemista, aloittanut kotitreenit ja kokeillut erilaisia terveellisiä reseptejä ruuanlaittoon. On myös ollut aikaa pohtia mitä oikeasti haluan elämälläni tehdä ja miten sitä haluan muuttaa. Koen olevani avoimempi kaikelle uudelle ja jännittävälle, olen löytänyt ihan uudella tavalla kokeilunhalun erilaisille asioille. Myöskin, vaikka nyt joulun aikaan jätin kotitreenit lähes nollille ja suklaata sun muuta on vedetty enemmän kuin kulutettu, koen voivani todella hyvin kropassani ja mielessäni. Ja tämä fiilis motivoi minua parantamaan sitä fiilistä entisestään ja pitämällä sitä yllä. Hankinkin itselleni koko vuodeksi Les Millsin kotitreenivideot käyttöön! Lisäksi olen päättänyt vähentää lihansyöntiä (en täysin lopettaa siis) ja kokeilla erilaisia kasvisruokia monipuolisemmin.

Ihan Kahvilla syntyi

Hauska hommahan tässä on se että tuon 2020-tavoitelistan kirjoitin blogipostausmuotoon koska vähän ennen tuota Uuttavuotta alkoi heräilemään ajatus blogin perustamisesta. Halusin kokeilla miltä tuntuisi kirjoittaa omia ajatuksia koneelle ja visualisoida haaveet. Blogin perustaminen oli tavoitelistalla kysymysmerkillä varustettuna, koska kuten olen aiemminkin kertonut, olin hyvin epävarma siitä, olisiko minulla tarpeeksi sanottavaa. Lisäksi Suomen blogit ovat aikalailla äiti-lapsi -painotteisia ja koska minulle se ei ole vielä vuosiin ajankohtaista (ainakaan näillä näkymin 😉 ) ajattelin että tuskinpa tällaisen parikymppisen sinkun turkulaisnaisen löpinät kiinnostavat, mutta herranjestas miten iloinen olen kun päätin tämän perustaa!!! Tämä blogi ja sinä ihana Lukija innoitatte minua niin paljon ja tuotte niin paljon iloa arkeeni. Tuntuu lähes terapeuttiselta kirjoittaa viikoittain postauksia ja jakaa ajatuksia kanssasi.

Tässä tykätyimmät kuvani Instagramissa vuonna 2020

Miltäs vuosi 2021 sitten näyttää?

Mitä pidemmälle vuotta 2021 mietin, sitä innostuneempi ja jännittyneempi olen. Tämä on se vuosi mitä en ole uskaltanut ajatellakaan edellisinä vuosina. Vuonna 2018 syksyllä olin maailman huojentunein kun sain työ- ja opiskelupaikan sekä muutin omaan asuntoon ja iloitsin siitä että seuraavat 2 ja puoli vuotta tulevat olemaan erittäin selkeitä. Töitä, opiskelua ja asumista tässä kodissa. Selkein asia tässä alkaneessa vuodessa on loppukeväällä/alkukesällä tapahtuva valmistuminen lastenohjaajaksi. Sen lisäksi aikeissa olisi muuttaa kaksioon. Mutta suuri kysymysmerkki on mitä teen ensi syksynä. Opiskelenko lisää? Jatkanko töitä? Mitä ihmettä teen ja missä olen silloin? Pidän Sinut kyllä kartalla!😉 Sen tiedän, että koska valmistuminen häämöttää toukokuussa, on minun tehtävä aimo kasa kouluhommia tässä keväällä.

Myös sen tiedän, että bloggaamista tulen jatkamaan. Pyrin edelleen viikoittaiseen tahtiin ja jos välejä tulee, pyrin niistä ilmoittamaan, mutta blogi on minulle rakas asia enkä siitä luovu. Tulen muuttamaan blogin ulkoasua pikkuhiljaa enemmän omannäköiseksi. Olen sen kanssa kriiseillyt varsinkin viimeisinä 3 kuukautena, kun blogi ei näytä siltä kuin haluaisin. Olen kiinnostunut koodaamisen opettelusta ja siitä miten voisin rakentaa blogini sivuja itse itseni näköiseksi. Tarkoitus olisi, että blogini olisi helposti seurattavissa Sinulle ja että se olisi kodikas ja tunnistettava. Aion panostaa muutenkin postauksien lisäksi visuaalisuuteen ja ottamaan enemmän kuvia jotka inspiroi. Yhden bloggaamiseen liittyvän tavoitteen sain itse asiassa tänään luotua, nimittäin Ihan Kahvilla -facebooksivun! Lukijoista suurin osa tulee Facebookin tai Instagramin kautta joten ajattelin että Teidän lukijoiden, ketkä olette Facebookissa, voisi olla mukava seurata blogia, sekä jakaa kanssani ajatuksia Facebookin kautta joten käyppä rakas Lukija seuraamassa ja tykkäämässä Ihan Kahvilla -sivua sieltä!

Keskityn tänä vuonna seuraamaan intuitiotani ja keskittymään niihin asioihin mitkä minua oikeasti kiinnostavat ja mistä haluan oppia lisää. Koodaaminen, yrittäjyys, käsityöt ja suomalainen muoti ovat tällä hetkellä päällimmäisinä kiinnostuksenkohteina. Lisäksi hankin itselleni museokortin jota aion hyödyntää heti kun museot taas aukeavat! Katsotaan mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan. Raportoin kyllä tänne blogiin ja someen kun jotain jännittävää tapahtuu. Ajattelin tähän loppuun listata viime vuoden luetuimmat postaukseni. Käyppä lukemassa ne jos et vielä ole ehtinyt!

Top 5 Luetuimmat postaukseni 2020:

  1. Mymimen Ilopilkku-korvikset piristävät joka lookin
  2. It’s Time To Sparkle People
  3. Ihonhoidon Sankarit Maknea ja Marraskuuta Vastaan
  4. Ajankohtaiskatsaus arkeeni ja elämääni
  5. Vihdoin se on täällä: Joulukuu
Blogin uusi logo

Tässä tuli hiukan ajatuksia vuodesta 2020 ja mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Olisi kiva tietää mitä tavoitteita tai suunnitelmia Sinulla on tälle vuodelle. Voit kertoa kommentteihin tai laittaa somen puolella viestiä :). Viime vuodesta tuli opittua ettei kannata liikaa suunnitella tulevaa vuotta koska muuttujia tulee matkan varrelle mitä uskomattomimmista paikoista. Otetaan se mikä tulee vastaan ja mennään sen mukaan, siinä minun mottoni tälle vuodelle! Ihanaa, parempaa vuotta 2021 juuri Sinulle! <3

2 thoughts on “Vuosi 2020 lyhyesti ja mitä tämä vuosi tuo tullessaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights