Moikka taas pitkästä aikaa! Ihanaa olla taas naputtelemassa teille viime aikojen kuulumisia. Kaikenlaista on viime aikoina tapahtunut meikäläisellä ja näitä teillekin tänään avaan. Aina otsikon mukaisesti pikkujouluista insta-tilin kaappaukseen. Yleisesti ottaen ihan hyvin menee tässä päässä. Pyrin satsaamaan blogiin enemmän tässä loppuvuodesta kun saan muutaman aikaa vievän homman alta pois. Jotenkin tässä arjen kaaoksessa on taas tullut pohdittua sitä kuinka iso henkireikä tämä blogi minulle on ja Insta-tilini kaappauksen yhteydessä konkretisoitui se kuinka ihana Ihan Kahvilla- lukijakunta/yhteisö täällä ja Instassa on kasvanut ja kuinka tärkeiksi olette minulle tulleet! Iso kiitos jokaiselle teistä ruudun sillä puolella, en tätä ilman teitä tekisi! <3

Pitihän se meteliä aiheuttanut Logomo-silta käydä tsekkaamassa

First things first: Instagram-tilini kaapattiin

Jos olet ihmetellyt Insta-tilini ”Ihan Kahvilla” hiljaiseloa, niin tässä syy. Muutama viikko sitten tosiaan huomasin töistä lähdettyäni, että joku taho on vaihtanut sekä sähköpostini, että salasanani Instagramissa. Olisin ilmeisesti pystynyt jotenkin nämä muutokset perumaan jos olisin ollut heti valmiina puhelimen ääressä mutten ollut. Voisin saarnata täällä pitkät litaniat siitä miten suoraan sanottuna p….t ohjeet Instagramilla on tällaisiin tilanteisiin ohje- ja tukikeskuksessaan mutta säästän teidät ja itseni siltä. Sanotaan näin lyhyesti: ohjeet eivät auttaneet pätkääkään! Olen pyytänyt ihmisiä ilmiantamaan ”Ihan Kahvilla” -instatilini ja olen lähettänyt ylläpidolle monta tukipyyntöä mutta ainakaan vielä ei ole tapahtunut mitään. Tämä on aiheuttanut paljon stressiä ja olen vieläkin hieman ahdistunut ajatellessani tapahtunutta mutta ei voi nyt mitään. Toivon vaan että tuo tili jossain kohtaa poistettaisiin tai että saisin sen takaisin. Nyt juttujani Instan puolella voi kuitenkin seurata nimellä ”sandrakahvilla”. Teen sille omat linkit tänne blogiin heti kun ehdin, ehkä jopa jo tänä iltana.

Tapahtumarikas loppuvuosi, vihdoin!

Kun puhun tapahtumarikkaasta, en niinkään tarkoita tuota kaappausta vaan oikeita tapahtumia kuten pikkujouluja. Olen odottanut pääseväni laittautumaan kunnolla ja näkemään uusia ihmisiä vanhojen tuttujen lisäksi. Laittautumisesta olen ollut ihan ekstrainnoissani kun olen alkanut käyttää piilareita ja meikkaaminen on löytänyt ihan uusia sävyjä ja tyylejä kun lasit eivät ole tiellä. Näillä näkymin olisi itsellä vielä parit pikkujoulut tulevina viikkoina luvassa! <3 Lisäksi ensi viikolla on eräs mysteeriprokkis jossa olen mukana enkä malta odottaa pääseväni viikon päästä siitä teille lisää kertomaan!! Olen odottanut tätä koko syksyn ja nyt kun sen aika on käsillä, olen ihan superjännittynyt ja malttamaton. Ylipäänsä tuntuu että kun vihdoin pääsee hieman vapaammin näkemään ja kokemaan, haluan ottaa siitä kaiken irti. Onko teillä sama fiilis?

Pikkujoululook

Joulun odotusta monessa muodossa

Vanhat blogilukijani tietävätkin että olen ISOSTI jouluihminen! Taisin viime marras-joulukuussa tehdä lähes pelkkiä joulupostauksia ja silloinkin lähinnä hillitsin itseäni😂. Tänäkin vuonna joululaulut ovat pauhanneet Spotify-listastani jo lokakuun lopulta, glögiä on mennyt jo litrakaupalla ja tontut ovat viihdyttäneet sisustuslaamaani Anelmaa jo kolmisen viikkoa. Joulu rauhoittaa minua tällaisena tapahtumarikkaana aikana kun tuntuu ettei aika riitä mihinkään ja pitäisi muistaa tehdä ja huomioida kahtasataa eri asiaa. On ihana luoda kodista pieni joulupesä ja kuunnella joulumusiikkia ja jopa suunnitella ja aikatauluttaa loppuvuoden joulusiivouslistaa. En tällaista joka jouluksi tee mutta tänä jouluna kotini (ja ennen kaikkea minä) kaipaa sitä. Turhat tavarat veks, joka kolkan kiillotus ja se on siinä. Siivouksen jälkeen on pipareidenteon aika! <3 Pikkuhiljaa teen tällaista siivousta niin joulun ja joululoman saa sitten vain löhötä ja nauttia rakkaiden seurasta. Teettekö te kotona suursiivousta jouluksi?

Katse jo ensi vuodessa

Tämä vuosi on ollut sellainen sekametelisoppa että oksat pois. Kaikessa hyvässä ja huonossa olen jo innolla odottanut sen päättymistä ja että vuosi 2022 jo koittaisi. Tuleva vuosi tulee melko varmasti olemaan vähintään yhtä värikäs kuin edeltäjänsäkin mutta jotenkin sitä menee aina uuteen vuoteen aina uudella tarmolla ja uusin odotuksin ja asentein. Ainakin minä yleensä menen. On vähän semmoinen fiilis että ensi vuonna ollaan täysin uuden äärellä, en vain ole vielä ihan varma minkä uuden. Opiskelupaikan? Asunnon? Miehen? Kaikki edeltävät otetaan mielellään vastaan!😁 Onneksi tässä on vielä hyvin reilu kuukausi aikaa manifestoida itselleen asioita ensi vuodelle. Mitä sinä odotat ensi vuodelta?

Tässä ne nyt oli, kuulumiseni pikkujouluista insta-tilin kaappaukseen. Tosiaan paljon on ollut kaikenlaista touhua ja täpinää ja nyt ensi viikon jälkeen pyrin siivouksen lisäksi ihan vaan rentoutumaan. Katson joululeffoja, tongin juuri tilaamani HBO Maxin läpikotaisin ja kuuntelen äänikirjoja. Ja teen palapelejä! Kaikkea mitä mieleen tulee. Millaiselta näyttää teidän jouluaika? Olisi kiva jutella siitä kommenteissa tai Instan puolella! Käykää tosiaan seuraamassa uutta tiliäni ”sandrakahvilla” siellä niin pysytte kartalla blogin postauksista ja pääsette seuraamaan touhujani aktiivisemmin siellä muutenkin. Ihanan moni teistä olikin sinne jo löytänyt!<3 Kuullaan täällä taas seuraavan postauksen merkeissä, mukavaa viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights