Kiitos taas ihanista palautteista viime postaukseen liittyen. Niitä tuli todella paljon ja jokainen niistä liikutti kovasti!<3 Otan niitä tulevaisuudessakin mielelläni vastaan. Lue postaus täältä jos et jo ole lukenut! Vuosi Samkissa on ollut suuri opin tie kaikkine tunteineen ja opetuksineen, enkä malta odottaa mitä toinen vuosi yrittäjän tutkinto-ohjelmassa tuokaan tullessaan! Nyt on kuitenkin maltettava himmata ja viettää mukava ja lokoisa kesä, jotta on sitten energiaa syksyllä pistää seuraavaa vaihdetta silmään. Olette hei toivoneet vanhaa kunnon kuulumispostausta ja teitä on rakkaat lukijat kuultu! Olen suunnitellut teille erilaisia teemapostauksia seuraaviksi postauksiksi joten ajattelin laittaa kesäkuulumispostauksen nyt tähän väliin ennen niitä. Suunnitelmani on viettää spontaani kesä, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? Lue niin tiedät!

Kesäfiilis hakusessa

Kesäni alkoi rakkaan ystäväni ja veljeni ammatteihin valmistumisia juhlistamalla. Muuten en juuri edes huomannut, että kesä todella oli jo täällä. Sää muistutti lähinnä lokakuuta ja juuri kun olin saanut kevätkauden kurssit suoritettua, alkoivat kesäkurssit. Myös työt jatkuivat samaan malliin kuin keväälläkin. Vasta nyt alan pikkuhiljaa päästä kesäfiilikseen. Jäin kesätauolle yhdestä työstäni ja nyt loppukesän teenkin keikkatyötä aina siellä missä tarvitaan. Koska teen keikkatyötä, on haasteellista suunnitella isommin kesää, mutta täytyy sanoa, että se on hektisen kevään jälkeen tosi hyvä juttu!

Vain muutama pieni kesäkurssi

Päätin keväällä kesän kursseja valitessani, etten ota kesäksi mitään pakollisia kursseja enkä mitään työlästä. Tämä kesä on omistettu levolle, uusille ideoille ja akkujen lataukselle. Suorittamista, stressaamista ja paineita pyrin välttämään viimeiseen asti, ne eivät kesääni kuulu. Valitsin kesäkursseiksi sellaisia opintojaksoja jotka keskittyvät ideoinnin kehittämiseen, itsensä johtamiseen ja mindfulnessiin. Näiden kurssien kautta haen lisää työkaluja stressinhallintaan hektisessä arjessa sekä oman potentiaalin ja ajankäytön hyödyntämiseen paremmin.

Sieltä ne helteet lopulta tuli<3

Tilaa spontaaneille jutuille

Aion todella panostaa tänä kesänä kunnon lepäämiseen ja ystävien näkemiseen. Haluan myös antaa tilaa spontaaneille kohtaamisille ja tekemisille. Suunnittelemattomuudelle. Voisin myös vihdoin, siis oikeasti vihdoin, korkata 2 vuotta sitten ostamani Museokortin! Tarkoitus kuitenkin tänä kesänä on panostaa siihen, että elämässä voisi olla enemmän muutakin kuin vain työtä ja koulua, myös silloin kun se todellinen arki syksyllä taas alkaa.

Juhannuksena synttärit

Ensi lauantaina tulee sitten 26 vuotta mittariin. Onko ikäkriisiä? No, ei enää, se oli jo alkuvuodesta!😅 25 ikävuosi on ollut elämäni paras, olen nauttinut vuodesta täysillä ja jotenkin kriiseilin sitä, että kohta se on ohi. Olen nyt kuitenkin päässyt kriisistäni eroon ja odotan innolla mitä tuleva vuosi ja vuodet tuovat tullessaan! En juhli synttäreitäni mitenkään erityisesti. Vähän kilistelyä kavereiden kanssa myöhemmin ja juhannus menee perheen kesken.<3 Vaikken juuri juhlikaan synttäreitäni, tykkään kuitenkin fiilistellä niitä! Vähän kilistellä, tehdä tai ostaa parempaa ruokaa kotiin ja ehkä ostaa itselle joku kiva pieni lahja. Koska miksi ei? Kyllä itseäänkin kannattaa juhlistaa kun sille on mahdollisuus! 😉

Että sellaiset suunnitelmat!

Sellainen on Sandran spontaani kesä 2023. Vai onko? Spontaanius ei ole vahvimpia puoliani mutta koen, että senkin harjoittaminen tekee ihan hyvää. Voitte Instagramin puolelta seurata miten nämä suunnitelmat todellisuudessa toteutuvat (@sandrakahvilla). Nyt lähden viettämään sunnuntaipäivää koulutehtävien parissa, jatketaan täällä blogin puolella taas muutaman viikon päästä teemapostauksen parissa! Ihanaa alkavaa viikkoa ja kiitos kun luet!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights