Hauskaa Halloweenia kaikki te ihanat lukijat! Syksy ei ole vielä virallisesti täysin ohi mutta ajattelin nyt kuitenkin hieman koota teille muutamia tämän syksyn lempparijuttujani. Listaan siis tämän syksyn 2020 suosikit, mihin tänä syksynä rakastuin.

Hai-saappaat

Minussa on melko selkeät 2 puolta. On se tyyppi keneen tekin olette varmaan paremmin tutustuneet, eli se joka rakastaa muotia, meikkejä ja kaikkea mikä on kimaltavaa ja näyttävää. Sitten on se toinen puoli joka rakastaa metsässä kävelemistä, toppahousujen suhinaa, ulkoilua säällä kuin säällä ja kiitos lähes upouusien Hai-kumisaappaitteni: lätäköissä kävelemistä! Haipparit kuten heitä kutsun, on tosi mukavat ja niitä löytyy ihanissa väreissä! <3 Jalat ei puudu eikä väsy vaikka kävelisin niissä kuinka kauan! Ostin itse omani yllä olevassa kuvassa näkyvät keltsut Citymarketista.

Hay Mega Dot -päiväpeitto

Tämän upeuden tilasin Finnish Design Shopilta elokuussa ja te lukijat jotka seuraatte minua Instagramissa, olettekin tämän jo nähneet. Täydellisen päiväpeiton metsästäminen on yksi suuri työmaa ja nykyään niitä on kaupoissa melko vähän. Tämän tilaamista en ole katunut hetkeäkään. Se on tuonut raikkaan ja rauhoittavan tuulahduksen kotiini ja sen värimaailmaan. Lisäksi se pysyy paikoillaan eikä rypisty vaikka sen päälle istuu. Enemmän sisälle sisustustyyliini pääset täältä!

Maybeautyn kasvonaamio

Tästä kasvojeni pelastajasta en ole ehtinyt ottaa teille kuvaa, mutta tämä naamio on se mitä todella monet somevaikuttajat mainostavat Instoissaan. Täytyy sanoa että tuo naamio on jokaisen mainoksen väärti. Naamio todella irrottaa epäpuhtauksia kasvoilta ja antaa kasvoille ihanan kuulauden ja pehmeyden. Täältä pääset tutustumaan tuotteeseen paremmin! Tulen vielä myöhemmin tämän vuoden puolella antamaan vinkkejä ihonpuhdistukseen ja ihonhoitoon.

Pauligin New York -kahvi

Rakastan kahvia. Siitä kertoo esimerkiksi se että kun olin varaamassa nettisivuni nimeä, haluamani nimi ”coffeebreak” oli varattu ja oli pakko keksiä joku muu ja jostain syystä oli pakko keksiä joku mihin liittyi kahvi. Coffeebreakin olisin valinnut siksi, koska aiheet joita blogissani käsittelen ovat kuin keskustelisi hyvän työkaverin kanssa kahvitauolla, välillä syvällisiä, välillä pinnallisia, laidasta laitaan. Ihan Kahvilla taas tulee siitä, että minulle sattuu ja tapahtuu, ja usein olen enemmän tai vähemmän ihan pihalla eli Ihan Kahvilla! 😀 Tykkään kokeilla erilaisia suodatinkahveja ja tämäkin New York -kahvi oli erään satunnaisen kahviostokokeilun tulos. Luin kaikkien Pauligin kaupunkikahvien selostukset tarkkaan ja New York oli jo siellä kaupan hyllyllä selkeästi se oikea! Vahva, tumma muttei liian tumma ja täydellinen nautittavaksi aamuisin, jolloin eniten nautin kahvistani. New York -kahvin etiketti on keltainen joten sen erottaa kaupan hyllyltä varmasti. Ai niin, melkein unohdin mainita! Kun kerran tätä kahvia kokeilin, ei ole tarvinnut sen jälkeen kokeilla muita! <3

Täällä on vedelty jo into piukalla glögiä 😀

Virkkaaminen

Meinasin ensin kirjoittaa, että käsityöt yleensä, mutta en ole vielä kokeillut muuta kuin virkkaamista, mutta siihen, kuten viime postauksessa kerroin, olen hurahtanut täysin! Torkkupeittoni on kyllä edennyt jo paljon enemmän mitä tästä kuvasta näkee, mutta sen edistymistä pääsee halutessaan seuraamaan satunnaisesti Instagramistani. Virkkaaminen ja glögin hörppiminen ovat tämän hetken lempi-iltapuuhani. Netflixistä Frendit tai Spotikasta joku podi pyörimään ja Sandran oma kupla on täydellinen!

Ihan Kahvilla

Pakko oli tämä blogikin lisätä vaikka virallisesti sen perustinkin jo kesä-heinäkuun vaihteessa mutta somessa julkaisun myötä kaikki on lähtenyt kunnolla vasta pyörimään ja olen yllättynyt siitä kuinka paljon tämä antaa minulle itselleni ja kuinka innoissani olen tästä vieläkin. Jokaisen postauksen kirjoittaminen on tavallaan kuin kirjoittaisi ensimmäistään, innostusta, käsien syyhyämistä, uusia ideoita, ja tavallaan kuitenkin kun on kirjoittanut jo 10 (!) postausta, on tullut se tietynlainen rohkeus ja tapa kirjoittaa omalla tyylillä. Ja on ihan mahtavaa joka viikko tutkia tilastoja joiden mukaan teitä tulee koko ajan vain lisää ja lisää! Toivottavasti tämä antaa teillekin jotain sisältöä elämiinne. Olette huippuja! <3

Tässä hiukan listausta tämän syksyn uusista suosikeistani. Jos jokin noista jäi kiinnostelemaan, laita kommenttia tulemaan niin jutellaan niistä lisää! Olisi myös ihan mahtavaa kuulla mitkä jutut on teidän lemppareita tänä syksynä! Ihanaa viikonlopun jatkoa juuri Sinulle! <3

2 thoughts on “Syksyn 2020 Suosikit – Mihin Tänä Syksynä Rakastuin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights