Moikka lukijat ja ihanaa sunnuntaita! Viime postauksesta on vierähtänyt lähes kuukausi ja on ihanaa pitkästä aikaa kirjoittaa teille. Valmistuminen lähenee ja viime viikot ja viikonloput ovatkin menneet lähinnä töissä ja kouluhommia tehdessä. Vaikka välillä olisikin ollut aikaa kirjoittaa blogia, on aivot lyöneet tyhjää kirjoittaessa kun on jo antanut itsestään kaiken koulujuttuihin. Odotankin innolla sitä että alkaa pikkuhiljaa kouluhommat vähenemään. Huomenna alkaa toiseksi viimeinen näyttöni ja sen jälkeen on enää yksi näyttösuunnitelma kirjoitettavana ja sitten olenkin valmis lastenohjaaja! <3 Ajattelin nyt pitkästä aikaa esitellä teille tämän hetken suosikkeja ja kuulumisia. Olette tilastojen mukaan tykänneet sekä suosikkijuttujen listaamispostauksistani että kuulumispostauksistani joten nyt saatte molempia!

Tämän hetken lemppariaktiviteetti: kodin järjesteleminen

Viime viikonloppuna sain sisustuspuuskan opiskelujen yhteydessä (tai niitä vältelläkseni…) ja rupesin vaihtamaan huonekalujen järjestystä. Onnistuin siinä vaihteeksi niin hyvin että se lievensi muuttokuumettani. Kevätaurinko ja lämpimät kelit ovat saaneet minut yllättäen myös innostumaan kevätsiivouksen aloittamisesta. Ensimmäisenä akendalla on parvekelasien ja parvekkeen pesu ja sen laittaminen kesäkuntoon. En voi uskoa että olen innostunut jopa parvekelasien pesemisestä.😂 Tavoite on ettei kesäkuussa lomalla tarvitse panostaa siivoukseen perussiivousta enempää.

Tämän hetken ykkössarja: Gilmoren Tytöt

Rakastuin Gilmoren Tyttöihin kun ensi kertaa tilasin Netflixiä joku 5 vuotta sitten. Siitä lähtien olen katsonut sen ainakin kerran vuodessa. Yleensä katson sen kesälomalla mutta nyt en jaksanut odottaa kesäkuuhun. Oli pakko tehdä pikaretki Star’s Hollow’n kaduille. <3 Jos siis kaipaat nokkelaa sanailua, rentoa draamaa ja naurunaihetta, suosittelen katsomaan, Lorelai ja Rory eivät jätä kylmäksi!

Lempimeikkituotteet: Lumenen nestemäinen aurinkopuuteri ja poskipuna

Somessa on hehkutettu näitä tuotteita jo pitkään ja hankintalistallani oli täydellinen poskipuna tälle keväälle. Päätin sitten Cittarissa käydessäni tutustua tähän poskipunaan ja tykästyinkin siihen. Erityisesti arkipunaksi se on tosi kivansävyinen, helppokäyttöinen ja nopea levittää. Omani on sävyssä Pink Blossom. Poskipunaa saa siis lähes mistä vaan mistä saa muitakin Lumenen meikkejä, aurinkopuuteria löysin vain nettikaupoista. Aurinkopuuterini on sävyssä Summer Glow. Tilasin sen lopulta Lumenen omasta verkkokaupasta ja käyttöön sain loppuviikosta ja näin yhden käyttökerran jälkeen olen ainakin vielä supertyytyväinen ostokseeni. Kesähelteillä en käytä yleensä meikkivoidetta mutta voisin kuvitella käyttäväni pelkästään noita sävyttävän aurinkovoiteen päällä. Suosittelen siis!

Lempi-ihonhoitotuote: Mossan misellivesi

Olen ollut pitkään kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja Mossan ihonhoitotuotteita on kehuttu paljon joten ajattelin kokeilla sen misellivettä. Se ei varsinaisesti ole mullistanut ihonhoitogeimiäni mutta olen tykännyt. Se on hellävarainen, puhdistaa, kosteuttaa ja poistaa tarvittaessa myös meikkiä eli tekee mitä lupaa. Ja tuoksuu ihanalta! Lisäksi on hyvänhintainen, sanoisin että Lumenen luokkaa. Ja sitä saa esimerkiksi Cittarista (lempikauppani kuten huomaatte😁). Tulen tutustumaan myös muihin Mossan tuotteisiin tässä kevään/kesän aikana ja pidän teidät ajan tasalla!

Lempijuttuja löytyy lisääkin, mutta monet niistä ansaitsevat kokonaisen postauksen, joten malttia!

Ihanaa kirjoittaa teille kunnon postaus! Vaikka luovuus ei erityisemmin ole viimeiseen neljään viikkoon puhjennut, olen kerännyt uusia postausideoita viikkojen varrella. En malta odottaa pääseväni niiden kimppuun. Tässä siis minun tämän hetken suosikkeja ja kuulumisia. Jos teillä on jotain spesifejä tämän hetken suosikkeja, olisi kiva kuulla niistä kommenteissa! Nyt menen jatkamaan käsitöitäni, sekä katsomaan Gilmoren Tyttöjä, ihanaa tulevaa viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights