Moikka kaikille! Toivottavasti joulunne oli mukava. Itse vietin jouluni läheisten kanssa hyvin syöden ja löhöten. Vuosi 2021 alkaa olla pikkuhiljaa taputeltu. Aiotteko asettaa jotain tavoitteita tai uudenvuoden lupauksia itsellenne? Itse kuulun siihen porukkaan jolle uudenvuodenlupaukset eivät toimi. Asetan sen sijaan erilaisia tavoitteita elämäntilanteiden mukaan. Kirjoitan niitä yleensä jääkaapin oveen jotta muistaisin ne paremmin arjessa. Ennen tavoitteiden tai lupauksien asettamista on hyvä tehdä niin sanottu välitilinpäätös (en ole nyt ihan varma onko oikea termi😂). Mitä tästä vuodesta on jäänyt käteen? Mikä fiilis? Mitä muistoja? Onko opittu jotain? Listasin teille vuoden 2021 parhaat tuotevinkit, tapahtumat ja kokemukset mitkä kuuluivat keskeisinä osina omaa vuottani 2021. Ehkä muistatte itsekin hauskoja yksityiskohtia omasta vuodestanne 2021 tätä lukiessanne! Lopussa myös tuttuun tapaan Top5 luetuimmat Ihan Kahvilla-postaukset.

Vuoden meikkituote

Morphen 35C Everyday Chic -luomiväripaletti

Ostin tämän paletin helmikuussa Kicksiltä ja kyseinen paletti on kyllä niin maksanut itsensä takaisin. Kerron tästä paletista jo täällä. Se on paleteistani eniten käytetty ja kun sen joskus käytän loppuun, ostan sen uudelleen. Olen käyttänyt sitä niin yksinkertaisessa arkimeikissä kuin näyttävässä juhla- ja näytösmeikissä. Olen käyttänyt sen pinkinsävyjä poskipunana ja shimmereitä ja glittervärejä highlighterina. Jokaisen värinapin pigmentti on täydellinen, helposti blendautuva ja vaikka värejä yhdistelisi miten keskenään, ne sopivat täydellisesti. Hinta on 28e eli ei ole hinnalla pilattu, eikä myöskään ole kooltaan aivan valtava. Tällä paletilla tekee niin syys- kuin kevätmeikitkin! Tulen tekemään uv-meikkinikin käyttäen luultavasti vain tätä palettia.

Vuoden hiustuote

Kevin.Murphy Young.Again -hiusöljy

Ostin tämän hiusöljyn jo kesällä 2020. Olen kuitenkin vasta tänä vuonna ymmärtänyt kuinka tärkeä osa hiusteni hoitoa tämä tuote on. Hiukseni ovat paksut ja vahvat mutta kärsineet vaalentamisesta. Kaikessa yksinkertaisuudessaan, hiukseni ovat karheat ja pörröiset, herkästi sähköistyvät ja kutsun hiuksiani varsinkin näillä säillä pörröksi. Mutta tämä hiusöljy on pörröntaltuttaja! Aina kun hiukseni ovat sähköiset, pörheät, eivätkä taivu tai asettaudu yhtikäs mihinkään, otan muutaman tipan Young Againia ja hiukseni tottelevat taas. Lisäksi teen viikottain oman pienen hiushoidon suihkun jälkeen sekoittamalla yhteen Young Againia sekä Smooth Againia joka on taas Kevin Murphyn toinen ihmeaine, hiuksiin jätettävä hoitoaine! Ja hiukset kiittää! Täältä pääset tutustumaan hiusöljyyn ammattilaisen sanoin. Teen ensi vuoden puolella esittelyn lempihiustenhoitotuotteistani!

Vuoden saavutus

Valmistuminen lastenohjaajaksi kesällä

Opiskelin oppisopimuksella lastenohjaajaksi kuten minua pidempään seuranneet tietävätkin. Ei ole helppoa yhdistää opiskelua ja täyspäiväistä työtä mutta lähes mahdottomalta tuntui yhdistää tuohon komboon vielä omasta hyvinvoinnista huolta pitäminen ja sosiaalinen elämä. Tuosta kaikesta kuitenkin selvisin kunnialla ja siitä jos mistä olen itsessäni erityisen ylpeä! Nyt vuorotyöstä päivätöihin siirtyneenä ja opiskelun päätökseen saattaneena on hyvä olo itseni kanssa ja on ihanaa kun on aikaa nähdä ihmisiä ja panostaa ihmissuhteisiin. Viimeisin opiskelupostaus löytyy täältä.

Vuoden kokemus

Päiväni hiusnäytöksen mallina

Aina kun mietin tuota päivää, pohdin tapahtuiko se oikeasti. Olinko se todella minä joka tuolla pikkulavalla seisoi. Tuo päivä oli täydellinen piristysruiske tähän koko koronahärdelliin ja toivon todella että jotain tuonsuuntaista pääsisin kokemaan vielä tulevaisuudessakin. Enemmän tästä päivästä kerron edellisessä postauksessani johon pääset täältä.

Vuoden sarja, kirja, podcast…

Nuo kaikki minun piti esitellä teille erikseen, mutta eteen tuli pieni MUTTA. Olen tämän vuoden aikana katsonut paljon uusia sarjoja, mutta päätynyt aina takaisin vanhoihin tuttuihin. Olen lukenut ja kuunnellut paljon kirjoja mutta uppoudun eniten vanhoihin. Olen aloittanut uusien podcastien kuuntelun mutta ne eivät tunnu yhtä kodikkailta ja mukavilta kuin vanhat tutut. Tätä pohtiessani tulin yhteen lopputulemaan: kaipaan tähän koronakaaokseen arjen eskapismia, muistoja vanhoista koronattomista ajoista. Epäilen että siksi ihmiset palaavat OC:n, Gossip Girlin, Sinkkiksen ym. pariin koska ne kaikki ovat ajalta ennen rajoituksia, maskeja ja muuta. Itse olen eniten tänä vuonna luukuttanut sarjoista Gossip Girliä, Chesapeake Shoresia (uusia kausia tosin), Selling Sunsetia, Frendejä ja HIMYMIä. Kirjasarjoista alkuvuodesta kuuntelin Harry Potterit, nyt joulun aikana aloitin uudestaan Pretty Little Liarsin kirjojen kuuntelun sekä aiemmin kuuntelin vielä Sophie Kinsellan vanhoja kirjoja sekä muita kirjoja joita nuorempana luin. Podcasteistä edelleen kuuntelen Tuplakääkkiä, Nonsensea, Poksia, Jäljillää,… ainiin on minulla yksi uutuus podipuolella! Antti Holman palautepalvelu saa minut nauramaan ääneen joka perjantai uuden jaksoon kuunnellessani. Mutta vanhat tutut ovat tosiaan tänä vuonna voittaneet. Haittaako se? Ei kai.

Top 5 Luetuimmat blogipostaukseni tänä vuonna:

5. Kesän 2021 kosmetiikan hitit ja hutit

4. Kevättä kohti rohkeasti värejä käyttäen

3. Pieniä askeleita kohti terveellisempää arkea

2. Vinkit viihtyisämpään lockdown-aikaan

1.Silmälasien valitsemisen ABC

Tätä luetuimmat-listaa on ollut hauska seurata. Aloin marraskuun lopulla suunnittelemaan tätä postausta ja aloin jo silloin seuraamaan tämän listan kehittymistä ja viime aikoina se on muuttunut paljon! On kuitenkin ihana huomata miten eri puolilta vuotta nuo kaikki postaukset ovat. Täytyy kyllä sanoa että noista jokainen kuuluu myös omiin lemppareihini! Laitoin linkit jokaisen kohdalle niin pääsette palaamaan niihin. Tässä oli kuitenkin nyt vuoden 2021 parhaat ja top 5 Ihan Kahvilla postaukset tältä vuodelta. Mitäs ensi vuonna sitten tehdään? Saa nähdä. Koronan takia on vaikea hahmottaa ensi vuotta oikeastaan ollenkaan mutta blogin suhteen minulla on muutamia tavoitteita. Sisustusintoilijana aion freesata taas blogin ulkoasua käyttäjäesteettisemmäksi ja ottaa turhaa roinaa veks. Muutamia uusia aihealueita on myös suunnitteilla. Haaveilen myös oikein kunnon blogikuvasessiosta keväämmällä jossain kauniissa paikassa. Mutta ensi vuosi tuo teille lukijoille uusia monipuolisia postauksia tuttuun värikkääseen Ihan Kahvilla -tyyliin, jossain vaiheessa uudella, raikkaammalla visuaalisella ilmeellä!

Iso kiitos teille lukijoille ja tukijoille tästä tapahtumarikkaasta vuodesta! <3

On aika kiittää teistä jokaista tästä töyssyisestä, tapahtumarikkaasta mutta antoisasta vuodesta! Olette olleet ihanasti mukana niin valmistumisessa, Instagramini kaappauksen jälkeisessä sekamelskassa, hiusmuotinäytöksen intoilussa kuin arjessa yleensäkin. Blogin pitäminen on joskus yksi iso työmaa ja joskus se tuntuu aika paljolta kun elämässä on kaikenlaista mutta se antaa paljon kun tietää ettei kirjoita näitä juttuja pelkästään itselleen. Se tuntuu hyvältä kun ruudun toisella puolella on edes se yksi joku joka ilmaisee saaneensa jotain postauksistani, vertaistukea, vinkkejä, tai ainakin naurua, iloa tai inspiraatiota! Ensi vuoden seikkailuja odotellessa, OIKEIN ONNELLISTA JA ONNEKASTA VUOTTA 2022! Viettäkää turvallinen uusivuosi. Kiitos kun luet! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights